Cu ce e mai bun DONTU decat IORDACHE?


Intră acum și în grupul de

Sămbătă dimineaţa, toata suflarea cu cotizatia la zi din PSD Suceava este chemată să aleagă un nou preşedinte la organizaţia municipaiului reşedinţă de judeţ.
Emoţii mari, DONTU este in frunte ! Probabil ca va fi cam singurul care se va băga la înaintare pentru că nu e simplu să vrei să fii şeful celei mai mare organizaţii din PSD Suceava, în perioada de opoziţie.

Când am vazut anunţul că Ovidiu Donţu, fost angajat la stat (şi aş merge mai departe si aşi spune statul PDL), candidează la şefia organizaţiei, m-am întrebat de ce naiba mai are nevoie de încă o funcţie omul acesta. El e în momentul de faţă preşedintele executiv al organizaţiei judeţene a PSD, este cu alte cuvinte nr. 2 in toata opozitia din judeţ. Şi nu e simplu.

În plus, Ovidiu Donţu clameaza peste tot unde poate si este ascultat că e PRIETENUL apropiat a lui Victor Ponta şi că nu e interesat de vreo functie prin judeţul Suceava.

Faptul că are aspiraţii de Bucureşti nu e rău, că o poate lua în felul acesta pe urmele unui fost membru marcant PSD, Corneliu Popovici, care a ajuns secretar de stat, apoi lifter pentru Elena Udrea si acum este ceva, pe undeva, dar eu încă nu am aflat.

PSD-istii din Suceava vor fi pusi sâmbătă să aleagă, (asta dacă vor exista mai multi candidaţi), între domnia fostului preşedinte Virginel IORDACHE şi ce poate oferi Ovidiu DONŢU.

Şi din acest motiv pun si eu o intrebare: cu ce e mai bun Ovidiu DONTU decat Virginel IORDACHE?

MIHAI CHIRA

PS: vor fi acceptate răspunsurile dvs doar daca vor fi date intr-un limbaj decent şi vor avea argumente.


Intră acum și în grupul de