Onoarea in politica suceveana a fost adjudecată in 2012 de Partida Romilor


Intră acum și în grupul de

Presedintele Partidei Romilor din judetul Suceava, Virgil Pohoață, care deținea fotoliul de consilier județean, a demisionat din funcție în cursul ultimei sedințe extraordinare a CJ Suceava.

Gestul său a fost motivat în special de faptul că dl Pohoață a avut o înțelegere preelectorală cu PDL care avea in vedere o majoritate a acestui partid in CJ și că acum când lucrurile au fost tranșate de electoratul sucevean in alt mod, nu se mai justifică prezența sa în banca opoziției sucevene.

Discursul de adio al dlui Pohoață a fost ceva unicat in CJ Suceava, mai ales că, în felul său personal, acesta a spus că prin vene în curge sânge ROȘU, mai ales că el simpatizează cu socialiștii și că preferă să plece decât să voteze strâmb numai de dragul unui vot.

Repet, gestul unicat al dlui Pohoață a fost aplaudat la scenă deschisă de o parte a consilierilor judeteni, care oricum l-au privit ca pe ceva neobișnuit, chiar nefiresc, la cum stau lucrurile in politica suceveană.

Modul corect in care dl Pohoață a tratat lucrurile m-a făcut să zâmbesc, dar în același timp, să mă gândesc instantaneu la alți doi consilieri, foști PSD-isti, Ioan Corjuc și Ovidiu Milici, care în loc să pună demnitatea în fața orgoliului au preferat ”un pumn de arginți” în locul unei posibile viitoare apariții onorabile în fața oamenilor.

Dacă e să-i compar pe Milici si Corjuc cu domnul Pohoață, pot spune clar că de domnul Pohoață e foarte posibil să mai auzim in politica suceveană in viitor, pe cand de primii doi permiteți-mi să mă îndoiesc.

Ceea ce a demonstrat liderul romilor din judetul Suceava se cheamă ONOARE.
Și probabil că din acest punct de vedere domnul Virgil Pohoață reprezintă o minoritate în acest județ.

Pe care o respect!

MIHAI CHIRA


Intră acum și în grupul de