TITI … la naiba … pe el îl cheamă Constantin!


Intră acum și în grupul de

Liberalii au început să-și facă temele pentru alegerile de anul viitor, atât la europarlamentare cât și la prezidențiale. Motiv pentru care, o firmă din Iași (care de altfel ne-a și confirmat acest lucru) a demarat de câteva zile, în principalele orașe din județ și în câteva comune mai de Doamne -Ajută, un sondaj de opinie, foarte stufos, prin care încearcă să afle ce mai cred oamenii despre politicienii naționali, cei locali și ce părere au de cei care îi conduc în calitate de primari.

 

Ca orice sondaj de opinie care se respectă există și o doză consistentă de manipulare care este specifică politicienilor, sau grupurilor politice care încearcă să își mulțumească ”sponsorii” introducând între întrebări referitoare la persoane și nume, care, practic, nu contează sau nici nu au fost vehiculate ca posibile ”vehicule” politice.

 

PNL (și aici mă refer la gruparea de la Iași, condusă de Relu Fenechiu și Cristi Adomniței) încearcă să găsească și o soluție la nemulțumirile ce devin tot mai acute referitoare la managementul lui Alexandru Băișanu la nivelul PNL Suceava și să vadă dacă, și cine, ar putea să coordoneze activitatea organizației fără ca ”deranjul” să fie prea mare din punct de vedere al costurilor politice.

 

Edificatoare este întrebarea cu nr. 13 din sondaj Pentru respondenții care la întrebarea nr 6 (aici era vorba de ce partid ar vota la europarlamentare – n.n) au bifat PNL, în ce măsură alegerea în fruntea filialei PNL Suceava a unui Președinte venit de la București v-ar afecta în mod NEGATIV intentia dvs. de vot față de partid?

 

Cu alte cuvinte dacă nu va mai conduce Alexandru Băișanu PNL Suceava, veți mai vota oare cu PNL? Oare?

 

Cei care au creat sondajul sunt ”simpatici” și ca să nu fie prea evidentă dorința PNL de a-l inlocui pe Băișanu de la șefia organizației județene mai e trecută o întrebare identică (așa la ”vrăjeală”) însă pentru PDL Suceava.

 

Foarte interesantă devine însă lista supusă atenției celor sondați.

 

Cei de la Iași încep în forță și întreabă suceveanul dacă a auzit de……….și de părere are despre acea persoană, în caz că a auzit. Iar primul pe listă este Cristian Adomniței, urmat de Crin Antonescu…..și la pozitia 7 apare deodată Mugur Cozmanciuc. Simplu deputat, om de-al locului din judetul Suceava, fost secretar de stat la Mediu și apropiat al grupării Fenechiu-Adomniței.

Lista cu personalități politice care incepe de la litera A și se termină la Z îl are la final pe Bogdan Codreanu. Dacă nu știți cine este, e clar!

 

Foarte interesant însă e faptul că pe liberali îi interesează și ce părere au sucevenii despre Mircea Grosaru – fost membru PNL actual deputat al minoritatii italiene, Vasile Mocanu -director la Oficiul Judetean de Cadastru – dar cu potential la sefia PNL, Ilie NIță, vicepreședinte PNL al CJ Suceava, Sorin Arcadie Popescu-fostul prefect al judetului, Valerian Solovastru-director tehnic al Directiei Silvice Suceava (proaspat redevenit membru PNL) si primarul din Humor, Marius Ursaciuc.

 

Și ca nu cumva cei care fac sondajul să ofere motive de ambiguitate asupra celor care au comandat sondajul și care e scopul lui printre persoanele despre care se cere părerea oamenilor este trecut și domnul TITI Harasim.

 

În realitate, pentru oamenii simpli, votanții, nu există nici un TITI.

 

Există însă un subprefect al judetului Suceava cu numele HARASIM, dar pe acesta îl cheamă Constantin.

Dacă îmi este permisă o aroganță….decât liberalii suceveni îl știu pe dl subprefect de TITI. Titi Harasim.

AMIN!!!

 

 

MIHAI  CHIRA

 

PS: daca vi se pare ciudată încheierea, să știti că e strict legată de ce va urma…!


Intră acum și în grupul de