Batista pe țambal! EXCLUS PDL Suceava


Intră acum și în grupul de

”De câte o să-mi fie greu, de câte ori mă va bântui o îndoială, de câte ori mă vor chinui întrebări, voi veni aici, în Bucovina, pentru că sunt sigur că la dumneavoastră voi găsi sprijin, voi găsi încredere şi vom găsi împreună cheia victoriei”.

Vorbele aparțin lui Cătălin Predoiu, prim-vicepreședinte al PDL si omul pe care partidul a început să îl scoată ”la încălzire” pentru ce va urma, fie ca e vorba să candideze la președinția României fie că va dori să devină premier în condițiile în care PDL va fi cumva la guvernare după alegerile din toamna-iarna anului 2016. Și vorbele au fost spuse la Suceava, la alegerile pentru sefia organizației municipale Suceava a partidului!

Vedeți acum de ce Cătălin Predoiu vine la Suceava, în nucleul de bază al PDL? Pentru că aici nu îl bâtuie nimic, nici o îndoială. Aici nu are a-și pune prea multe întrebări. Aici găsește ”decât” sprijin și cheia victoriei. Pe care VICTORIE ghiciți cu cine o împarte?

Nu cu PDL Suceava. Nu cu membrii acestei organizații care era, acum 10 zile, cea mai cea mai din toată România de nu mai conteneau cu laudele, Turcan, Sulfina Barbu,Vasile Blaga si intreaga companie.

Sau cu minciunile, pentru că după ce am am văzut că în Guvernul din umbră lansat de PDL nu se află nici măca o umbră de sucevean am înțeles ce șaradă ieftină a jucat conduceera centrală a PDL la Suceava.

Singura concluzie ce se poate trage la ora aceasta e că PDL Suceava este o organizație de nădejde, pe care oricând te poți baza când e vorba de o chermeză bine pusă la punct, unde membrii grei ai PDL să vină și să îi mângâie blajin pe creștet pe cotizanții de aici și să îi încurajeze în demersul lor, demers de altfel nobil, de a rămâne mereu fidele slugi ale marilor ganditori de Dâmbovița via Ardeal.

Dacă cineva își închipuie că numele acestea cu fotoliile lor cu tot, așa vor fi și peste un an sau trei, se înșeală. Oricând PDL Suceava poate da cel puțin 4 miniștri cel puțin cu o clasă peste ce a propus acum Predoiu & co. însă faptul că Suceava rămâne coada partidului când e vorba de ”făcut cărțile” te îndeamnă la reflecție. Dacă nici măcar așa, ”de sanchi” Suceava nu a primit nimic, credeți că atunci când va veni clipa împărțelii va primi ceva?

Știți ce e ciudat? Suceava este locul de unde a inceput ”Revolutia portocalie” in România.

Suceava este iarăși locul unde Flutur Gheorghe, cel care a început Revoluția a fost bătut la urne de un tip considerat fără șanse la acea oră in politică, Cătălin Nechifor.

Suceava in continuare nu are șosele de centură, gropi ecologice de gunoi, un aeroport mai acătării și nici drum expres care să faca legătura între nord si sud sau între estul si vestul judetului.

Suceava continuă să fie văzută ca vaca aia bună de muls voturi când e vorba de vreo revoluție sau anti-revoluție dar care, ca orice iubire nebună de o noapte, a doua zi de dimineață o dai uitării  și niciodată nu o iei de nevastă, cu acte în regulă.

MIHAI  CHIRA


Intră acum și în grupul de