Festivalul „Bucurie in Miscare”, dedicat iubitorilor de miscare si distractie, la Suceava


Intră acum și în grupul de

copii

Asociaţia 11even în parteneriat cu E.ON România organizează în perioada 9 mai – 15 iunie 2014, Festivalul “Bucurie în Mișcare”, care se va desfăşura la Târgu Mureș, Arad, Bacău, Cluj Napoca și Suceava, informează într-un comunicat de presă, organizatorii evenimentului.

Potrivit sursei citate, “Bucurie în Mișcare” este un festival al sportului și competiției în comunitate în agenda căruia sunt înscrise o serie de happening-uri și evenimente sportive. Primul obiectiv al festivalului este încurajarea unui număr cât mai mare de persoane, în mod special copii, tineri și persoane sedentare să facă mai multă mișcare împreună. Cel de-al doilea obiectiv important este susținerea organizării taberei de vară “Creatori de viitor”, destinată unui grup de 65 de elevi de liceu cu performanțe școlare deosebite, elevi proveniți de la licee din județele Mureș, Arad, Bacău, Cluj și Suceava.

„Ne propunem să strângem fonduri pentru a oferi o binemeritată recompensă acestui grup de liceeni deosebiți care urmează să ia parte la ediția din acest an a taberei de vară “Creatori de viitor”. Totodată, vrem“ să mobilizăm mii de oameni să iasă din casă, să alerge, să înoate, să ia parte la competiții distractive, să se bucure și să concureze împreună”, a declarat Ovidiu Neamțu, inițiator al campaniei.

În document se arată că, agenda evenimentelor “Bucurie în Mișcare” este următoarea: Târgu Mureș 9 – 11 mai, Arad 16-18 mai, Bacău 30 mai – 1 iunie, Cluj Napoca 6 -8 iunie, Suceava 13-15 iunie.

În fiecare oraș, participanții pot să aleagă între 3 secțiuni: Festival, Competitie și Comunitate. Ziua de sâmbătă este rezervată în fiecare oraș secțiunii Festival. Cei prezenți vor avea la dispozitie zeci de jocuri şi concursuri: ștafete diverse, tir cu arcul, badminton, tenis cu piciorul, desene pe asfalt, concursuri de biciclete, concursuri de role și multe altele. Pe scena pregătită de organizatori vor urca pe parcursul zilei instructori de fitness, de kangoo jumps sau de zumba. Momentele de teatru de păpuși sau demonstrațiile diferitelor cercuri de activităţi de la Palatul Copiilor vor contribui la o zi plina de distracție pentru toți cei care doresc să se bucure în mișcare.

În cadrul secțiunii Competiţie sunt pregătite cupe de streetball şi de bubble football pentru tineri, la care aceștia pot concura pentru premiile puse în joc. Prin participarea la evenimentele de alergare și de înot din cadrul secțiunii Comunitate, cei care se înscriu pot să susțină împreună cu un grup de donatori organizarea taberei “Creatori de viitor”. Cei care prin implicarea lor în aceste evenimente adună cele mai importante fonduri pentru tabără, vor fi recompensați cu mingi și tricouri semnate de marele fotbalist Gheorghe Hagi, precum și cu alte premii surpriză. Și angajații din companiile care doresc să susțină tabăra “Creatori de viitor” și să se relaxeze făcând mișcare după orele de program, pot să se înscrie în cadrul Cupei Bubble Footbal pentru Companii.

Pentru mai multe informaţii, cei care doresc să participe la evenimentele din cadrul Festivalului “Bucurie în Mișcare” pot vizita site-ul www.bucurieinmiscare.ro. Totodată, cei care doresc să afle mai multe detalii despre tabăra “Creatori de viitor” au la dispoziţie site-ul www.creatorideviitor.ro.

Festivalul “Bucurie în Mișcare” este organizat de Asociaţia 11even din Cluj Napoca. Partenerul principal al campaniei este E.ON România. Evenimentele se desfăşoară cu sprijinul Consiliilor Locale și al Inspectoratelor Şcolare Judeţene.


Intră acum și în grupul de