Cartea „Tehnici de eliberare emotionala – Vindecarea inimii”, scrisa de psihologul Mihai Moisiu, va fi lansata si la Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

La invitatia Clubului Femeilor Active din Gura Humorului, psihologul Mihai Moisoiu isi va lansa, miercuri, 28 ianuarie a.c., la ora 17, la Casa de Cultură din Gura Humorului, cartea „Tehnici de eliberare emoţională – Vindecarea inimii”.

Volumul ne prezintă importanţa trăirii conştiente a fiecărei clipe şi ne îndrumă pas cu pas, ne oferă modalităţi de purificare şi echilibrare emoţională şi mentală, pentru toate momentele zilei.

LANSARE-Moisoiu-11-decembrieDe asemenea, sunt prezentate diferite abordări prin care putem înţelege şi echilibra relaţiile de cuplu şi cele cu ceilalţi, conflictele interumane, stările de mânie, frică, panică, supărare, rezolvarea problemelor în aşa fel încât neînţelegerile, stările emoţionale dizarmonioase şi tensiunile zilnice, momentele dificile să se transforme în oportunităţi de vindecare şi echilibrare a propriei fiinţe.

Relaţia de cuplu, posibilităţile de armonizare a unor dezechilibre din plan comunicaţional, afectiv etc. la nivel  sunt toate explicate cu ajutorul principiului rezonanţei aducând, astfel, o nouă viziune asupra funcţionării subtile a legii atracţiei.

Tot aici este prezentată pentru prima data teoria spaţiilor psihosomatice, însoţită de o serie de exerciţii de armonizare şi echilibrare ce combină respiraţia, vizualizarea creatoare şi sugestiile pozitive.

A dărui iubire cu inima curată şi din suflet celor dragi este un exerciţiu ce ne aduce o vindecare profundă şi durabilă a întregii noastre fiinţe, ne înalţă inima şi ne purifică mintea. De fiecare dată, când dăruim fiintei care conteaza pentru noi şi cel mai neînsemnat lucru, îi daruim ei inimii ei şi ne dăruim şi nouă iubire, iertare, stabilitate, vindecare, armonie, linişte şi şansa unei comunicări mult îmbunătăţite în cuplu.

Evenimentul de lansare a cărţii este sustinut si de Librariile Alexandria

Clubului Femeilor Active din Gura Humorului s-a infiintat la initiativa unui grup de femei active, dornice de a găsi solutii si de a se implica in promovarea unei gandiri si atitudini pozitive, optimiste, a unei griji fata de sine, fata de cei din jur, fata de mediul inconjurator prin activitati de tip socio-cultural, filantropic, recreativ, de socializare, precum si de consiliere psiho-socială individuală şi de grup, cu sprijinul Primariei Gura Humorului, prin primarul Marius Ioan Ursaciuc, a Fundaţiei Umanitare Silvia din Gura Humorului, prin vicepresedintele Veronica Mihaela Gabor şi nu în ultimul rând a Centrului Cultural Gura Humorului prin  directorul coordonator Mihai Mardare.


Intră acum și în grupul de