Cristian Irimie: „Pentru ca nu avem spital municipal, cred ca e corect ca municipalitatea sa contribuie la sustinerea Spitalului Judetean”


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa

Cristian Irimie, consilier judetean, seful Sectiei de Ginecologie a Spitalului Judetean Suceava:

„Medicii de familie au acum un program de la redus la foarte redus. Bolnavul ar trebui sa mearga la medicul de familie, dar de fiecare data acesta e plecat pe teren, ori e in tura inversa si tot asa. Nu poti refuza nici un cetatean care vine la UPU. Indiferent daca e sau nu asigurat. Cardul de sanatate e un mijloc de a sti daca omul e sau nu asigurat. Largirea UPU nu e o initiativa a vreunui partid, ci e una colectiva. Nu s-a putut finanta pana acum insa.

cristian irimie

Speram ca in acest an Spitalul sa primeaca un angiograf, care e foarte scump si care nu implica fonduri de la spital. Avem pregatita infrastructura si specialistii si speram sa facem lucruri bune cu el. E o realizare deosbita a colectivului de conducere si a medicilor direct implicati in cercetare. Credem ca va spori gradul de competitivitate pe piata medicala a Spitalului Judetean. Speram sa incepem realizarea Centrului de radioterapie. Asteptam si avem oferte de investitori.

Spitalul serveste populatia indiferent de cultura, religie sau apartenenta politica. Pot reaminti insa ca investitiile in ce se vede acum au inceput in 2009 si s-au continuat datorita unui program coerent de dezvoltare a spitalului. 

Consider ca e deplasat sa spui ca un proiect iti apartine cand de fapt nu este asa.

Primaria Suceava trebuie sa se ralieze la acest proiect pentru ca 40% dintre persoanele care se adresseaza UPU sunt din oras. Pentru ca nu avem spital municipal, cred ca e corect ca municipalitatea sa contribuie la sustinerea Spitalului Judetean.,”


Intră acum și în grupul de