Radio VIVA Fm dă în mintea copiilor pe 1 iunie


Intră acum și în grupul de

Ziua Copilului va fi sărbătorită la Radio VIVA Fm cu multe surprize, alături de elevi de la Palatul Copiilor, de la școlile din județ, dar și cu multe premii pentru ascultători.

viva fm

„Ne pregătim de o călătorie în minunata lume a copilăriei şi invităm ascultătorii să ne fie tovarăşi de drum. Un drum înapoi, către inocenţă, simplitate şi bucurie sinceră.

Şi, pentru că o astfel de călătorie nu poate fi decât una cu peripeţii şi trăznită, realizatorii de programe Viva FM vor da şi ei în mintea copiilor, care vor deveni adevăraţi parteneri de emisie.

Ne vor ajuta să redescoperim universul celor mici, copii de la Palatul Copiilor și elevi ai școlilor din județ”, au informat organizatorii campaniei  “Viva Fm dă în mintea copiilor!”.

Pe 1 iunie, ascultătorii vor putea câștiga pachete de analize medicale pentru copii, torturi delicioase, precum și vouchere pentru joacă.

„Pe 1 iunie, Viva FM sărbătoreşte în joacă o zi întreagă cu şi despre copii!

Parteneri de distracție și responsabili cu premiile: “Real” Suceava, CAR Învățământ Fălticeni, “Dorna Medical”, cofetăria “Amalia” din Fălticeni, Spațiul de Joacă “Cutezătorii” din Shopping City Suceava”, au menționat organizatorii.

 


Intră acum și în grupul de