Lungu: „Nimeni nu s-a prezentat la licitaţia pentru montarea statuii lui Petru Muşat la locul ei”


Intră acum și în grupul de

Conferinţă de presă

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava:

„Cea mai fierbinte problemă rămâne cea legată de termoficare în Suceava. Pe 16 iunie s-a dat un nou termen pentru Termica. Ne-am îngrijit să ajutăm salariaţii de acolo cu plăţi compensatorii şi am dat HCL prin care suntem de acord cu salarii compensatorii pentru încă 94 de angajaţi de acolo. Vreau să ajutăm pe toţi cei care pleacă de acolo.

Avem mult disconfort în oraş. Am avut discuţii şi am reuşit să nu afectăm circulaţia pe străzile principale. Sunt şi vor mai fi momente la stratul de uzură, unde vom închide complet str. Universităţii. Am sugerat să se toarne sâmbătă când nu e prea mare circulaţia. Cred că până acum s-a făcut o treabă bună.

S-au pierdut încă doi ani şi e mare păcat. POR 2014-2020 se dezbate, dar estimările sunt ca la începutul lui iunie să fie semnat acordul cu Bruxelles. Ni s-a recomandat să mai aşteptăm până să facem strategiile noastre.

Nimeni nu s-a prezentat la licitaţia pentru montarea statuii lui Petru Muşat la locul ei. Cred că va trebui să o montăm noi cu resursele noastre.”

 


Intră acum și în grupul de