„Supernanny” Irina Petrea va susține conferința „Provocările începutului de an şcolar”, la Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava vine în întâmpinarea părinţilor cu un eveniment care să le răspundă la întrebările legate de procesul de creştere a copilului, dar şi care să le ofere soluţii pentru provocările începutului de an şcolar. Duminică, de la ora 12.00, sucevenii se pot întâlni cu „SuperNanny” Irina Petrea, care va susține la Iulius Mall o conferinţă pe teme educaţionale.

Iulius Mall Suceava

„Pentru părinţi, bunici, cadre didactice şi orice alte persoane interesate de buna educaţie a copiilor, Iulius Mall organizează conferinţa „Provocările începutului de an şcolar”, susţinută de psihologul şi psihoterapeutul Irina Petrea. După succesul înregistrat cu tehnicile aplicate în emisiunile TV, precum „Supernanny”, „Copii contra părinţi” şi „Cei 7 ani de acasă”, Irina Petrea vine să le vorbească sucevenilor despre problemele ce pot apărea în perioada de tranziţie de la vacanţă la programul de studiu, mai ales la începerea unui nou ciclu şcolar, şi cum pot fi gestionate cu succes. În cadrul evenimentului va fi organizată şi o tombolă, în urma căreia trei dintre persoanele prezente vor primi cadou cartea SuperNanny, semnată de Irina Petrea, oferită de librăria Cărtureşti din Iulius Mall”, au informat reprezentanții complexului comercial.

Potrivit sursei citate, conferinţa va cuprinde o sesiune teoretică, în care cunoscutul pshihopedagog va aborda teme de interes pentru viitorii părinţi, cei care au un preşcolar sau un elev în orice ciclu de învăţământ, dar şi pentru profesori.

Cei prezenţi vor afla cum să alegi grădiniţa sau şcoala potrivită copilului tău, cum poţi combate anxietatea de separare, cum ar trebui să decurgă comunicarea între părinte şi educator, ce comportamente dificile pot apărea, argumente pentru decizia de a alege între after school şi pedagog personal, cum să prevină sau să rezolve dificultăţile de învăţare  şi pe cele de integrare, cum să abordeze temele pentru acasă şi pe cele suplimentare şi multe alte aspecte folositoare. O a doua sesiune a conferinţei este una interactivă, dedicată întrebărilor şi experienţelor celor interesaţi, în care Irina Petrea le va oferi răspunsuri şi exemple din experienţa sa în educarea copiilor.

 

Înscrieri la conferinţa „Provocările începutului de an şcolar” se pot face la Centrul Info Iulius Mall Suceava, preţul unui bilet fiind în valoare de 20 de lei. Pentru cadrele didactice biletul este de 15 lei, fiindu-le oferite, la cerere, adeverinţe de participare pe care le pot include în portofoliul de formare.