Târgul de Nunți Bucovina 2016, ediția a IX-a, în perioada 12-14 februarie, la Iulius Mall Suceava

La Iulius Mall Suceava se va desfășura în perioada 12-14 februarie a.c., Târgul de Nunți Bucovina 2016. Evenimentul, organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava în parteneriat cu complexul comercial sucevean, se află la cea de a IX-a ediție și reunește, într-o atmosferă de sărbătoare, peste 30 de expozanți.

12651379_892676660839808_1782587379545833222_n”În toți acești nouă ani, de când organizăm Târgul de Nunți Bucovina, devenit în timp, cel mai mare și reprezentativ târg de nunți din Suceava, am putut observa evoluția și continua dezvoltare a pieței din domeniul serviciilor de organizare evenimente, precum și a serviciilor conexe organizării unei nunți.

Clienții au devenit din ce în ce mai pretențioși când vine vorba despre organizarea nunții perfecte, astfel serviciile firmelor care sunt specializate în invitații de nuntă, decorațiuni, artificii, foto-video, săli evenimente, precum și multe altele, au devenit de la o ediție la alta din ce în ce mai apreciate”, arată organizatorii într-un comunicat de presă.

Potrivit acestora, în premieră, în acest an, la târg va fi prezent un expozant din Cernăuți, zonă binecunoscută pentru tradiția din domeniul rochiilor de mireasă.

”Vizitatorii pot admira cele mai noi colecții de rochii de mireasă ale expozanților Mireasa HM, Mariage a Paris, Boutique Mariage sau Innocentia, costume pentru miri de la Seroussi, aranjamente florale, buchete de mireasă, decorațiuni pentru săli prezentate de Parisian Florals & Decor, Art Events, Crystal Mariage, o gamă variată de invitații de nuntă și mărturii oferită de Deluxe Cards, Publiserv, Indigo Cards sau TBZ Transilvania. Nu vor lipsi nici ofertele de verighete și inele de logodnă prezentate de Astoria Gold, Atlantis Gold și Mariaj Biju Verighete, torturile și prăjiturile de la Elsira și Cozonac Bujor sau prezentări ale celor mai speciale săli pentru organizarea petrecerii, precum Restaurant Bucovina. Și pentru ca nunta să fie o petrecere de poveste,  profesioniștii din domeniul foto și video Ioana Butnariu și Ovidiu Leșan, Salonul de coafură și cosmetică Expres Beauty, furnizorul de artificii Fireworks Marloghin, agențiile de turism Bilco Travel și Panoramic Travel și concesionarul Dacia – Renault – Nissan, Darex Auto, își vor prezenta oferta în cadrul celei de-a IX-a ediții a Târgului de Nunți Bucovina”, precizează organizatorii.

Aceștia mai anunță că din programul evenimentului nu puteau lipsi nici cele mai frumoase spectacole oferite vizitatorilor de către Formațiile Alegria, Aktual și Imperial Bucovina, interpreții de muzică populară Iosefina Telescu și Alexandru Recolciuc, Cvartetul Phoebus, și nu în ultimul rând, Filarmonica de Stat Botoșani.

”Vă așteptăm alături de noi pentru a nu rata discount-urile oferite de expozanți, valabile doar pe perioada manifestării, precum și multe alte surprize!”, transmit organizatorii evenimentului.

Târgul de Nunți Bucovina 2016 poate fi vizitat la etajul complexului comercial Iulius Mall Suceava, de vineri până duminică, între orele 10 – 22. (Irina Lițu)