Weekend cu evenimente pentru copii, la Iulius Mall Suceava: Concurs Folcloric, Atelier de Creație și Labirintul Iepurașului


Intră acum și în grupul de

Sfârșitul de săptămână dinaintea vacanței le aduce copiilor numeroase motive de bucurie la Iulius Mall Suceava. Pe agenda distracției sunt incluse: târg handmade, concurs școlar folcloric, atelier de creație, petrecerea clovnului Bobo, Labirintul Iepurașului, lecții de dans și multe premii, informează reprezentanții complexului comercial înt-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, de vineri până duminică, în perioada 22 – 24 aprilie 2016, amatorii de accesorii sunt aşteptaţi la Târgul de Handmade.

”Artizani cu imaginaţie şi îndemânare îşi vor expune creaţiile la parterul Iulius Mall Suceava, toate articolele fiind lucrate manual. Clienţii vor putea alege dintr-o gamă variată de obiecte unice: podoabe, accesorii vestimentare, tablouri, casete de bijuterii, decoraţiuni realizate prin tehnici inedite şi multe alte articole speciale.

Sâmbătă, 23 aprilie 2016, folclorul îi va încânta pe clienţii Iulius Mall Suceava. De la ora 10.oo, etajul mall-ului va fi animat de copii și tineri talentaţi care participă la etapa locală a concursului școlar „Tezaur Folcloric Bucovina”. Aproximativ 200 de preșcolari și elevi, cu vârsta între 5 și 18 ani, îşi vor demonstra pasiunea prin care duc mai departe folclorul din Bucovina, oferind publicului momente de joc şi cântec popular. Evenimentul este organizat de Palatul Copiilor şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

Iulius Mall SuceavaTot sâmbătă, de la ora 14.00, în zona Kidsland, prichindeii primesc o nouă invitație la atelierul de creație. De această dată, sub îndrumarea celor de la Creativ & Deco, copiii vor învăța cum să realizeze coronițe împodobite cu accesorii primăvăratice, cu ajutorul cărora vor putea decora casa de Paște. Materialele vor fi puse la dispoziție de Iulius Mall Suceava, iar cei mici își vor putea surprinde părinții cu un aranjament de sărbătoare.

De la ora 16.00, clovnul Bobo îi așteaptă cu jocuri, concursuri și surprize dulci. Ștrengarii vor petrece o după-amiază distractivă, având prilejul de a se amuza și de a învăța lucruri noi.

Duminică, de la ora 17.00, clienţii se vor bucura din nou de lecţiile gratuite de dans. Invitaţia la mişcare pe ritmuri latino vine de la specialiştii Salsa Family Suceava, care vor anima parterul Iulius Mall cu talentul şi pasiunea lor. Pe ring sunt aşteptaţi toţi cei care iubesc să danseze şi care vor să înveţe ritmuri latino caraibice, salsa, bachata, merenque şi kizomba.

Până pe 30 aprilie, copiii sunt invitați în „Labirintul Iepurașului”, amenajat în zona Kidsland. Spre marea bucurie a năzdrăvanilor, joaca le va fi răsplătită cu delicii din ciocolată. Iepurașul va fi prezent pentru a-i premia pe copii de luni până vineri, în intervalul orar 15.00 – 19.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 14.00 și 20.00. Tot aici, cei mici pot participa la un concurs de desene, iar zilnic, unul dintre ei, desemnat prin tragere la sorți, va câștiga un voucher la magazinul Nan by Danina Line.

În continuare, sesiunile de shopping sunt răsplătite cu premii la Iulius Mall Suceava. Cei care fac cumpărături în valoarea de minimum 100 de lei participă la campania „De Paşte, suntem împreună”, care se desfășoară până pe 30 aprilie. Zilnic, primii 206 cumpărători primesc cadouri garantate. În plus, în urma extragerii, cel mai norocos client va fi răsplătit cu un premiu în valoare de 2.000 de euro, care include o sesiune de shopping pentru amenajarea livingului la magazinul Kalenda și consultanță din partea designerului Cezar Popescu, precum și un Smart TV”, se arată în comunicatul Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de