Musicalul ”Doi pe o bancă”, pe scena Teatrului Municipal ”Matei Vișniec” Suceava


Intră acum și în grupul de

Musicalul ”Doi pe o bancă”, de Felicia Dalu și Eduard Petru Jighirgiu, o adaptare a textului lui Aleksandr Ghelman, va avea miercuri, 25 mai a.c., două reprezentanții pe scena Teatrul Municipal ”Matei Vișniec” Suceava.

Prima reprezentanție va avea loc la ora 16.00, iar a doua la ora 19.00.

afis doi pe o bancaSpectacolul, în interpretarea actorilor Adriana Drăguț și Eduard Petru Jighirgiu, cu muzică și versuri de Eduard Petru Jighirgiu, backing vocals -Andreea Gaica, vocal coach-  Mădălina Cârcotă, este o co-producție a Teatrului „George Ciprian”, „Acting Dream Academy” și „PlayArt Production”.

”Doi pe o bancă” este povestea emoționantă în care adevărurile se dezvăluie greu, dar cu intensitate. Situațiile de viată în care cei doi protagoniști sunt puși pe tot parcursul spectacolului sunt savuroase și dureroase în același timp. Vă invităm sa descoperiţi un gen de teatru în care comicul și tragicul sunt susținute de muzica spectacolului care aduce un plus de emoție poveștii ce se desfășoară sub ochii spectatorilor.

Biletele pentru spectacolul musical „Doi pe o bancă” se găsesc la Casa de bilete a Teatrului Municipal ”Matei Vișniec”, începând de joi, 19 mai a.c., după următorul program: luni-vineri între orele 8 – 16, iar sâmbătă și duminică între orele 9 – 13.

Costul unui bilet este 20 lei pentru adulti și10 lei pentru elevi, studenți și pensionari. (I.L.)

 


Intră acum și în grupul de