Suceava intră în circuitul AmaTur, un lanț național de turnee de tenis de masă. Prima competiție, sâmbătă, în sala de sport a Colegiului Național „Ștefan cel Mare”


Intră acum și în grupul de

Începând cu acest an Suceava intră în circuitul AmaTur, ca urmare a colaborarii cu Asociaţia Sportivă „Ştefan cel Mare” Suceava a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, anunță organizatorii.Tenis de masa concurs elevi

Astfel iubitorii acestui sport pot participa ca jucători sau spectatori la competiţia organizată în ziua de sâmbătă, 25.06.2016 în noua sala de sport a colegiului începând cu ora 9.00.

Turneul este de categoria A fiind deschis jucătorilor din întreaga ţară conform regulamentului, desfăşurîndu-se pe trei categorii: Open (maxim 36 de jucători), Avansați (maxim 48 de jucători)şi Începători (maxim 60 de jucători).

Circuitul AmaTur România este alcătuit dintr-un lanț de turnee de tenis de masă, organizate pe întreaga durată a anului, în mai multe localități ale țării și pe mai multe niveluri de reprezentare – locale, zonale și naționale, încheindu-se cu un Turneu Final, programat în prima săptămână a lunii octombrie.
Circuitul urmărește atragerea iubitorilor tenisului de masă, simpli pasionați sau foști sportivi de performanță (excepție fetele care au acces nelimitat) care doresc să-l practice în mod organizat, la nivel local sau național.Totodată, creează posibilitatea unor întâlniri ale celor mai buni participanți amatori cu jucători legitimați de nivel apropiat.
Circuitul este organizat de Asociația AmaTur România, prin Coordonatorii naționali, și se adresează în principal membrilor asociației. La turnee poate participa însă, cu drepturi depline, orice persoană legitimată sau nelegitimată, care are statut de jucător amator sau avansat.

Cei interesaţi se pot înscrie pe site-ul circuitului – www.tenisdemasa.ro(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de