Peste șapte mii de suceveni la spectacolul Simfonii de toamnă organizat de Rotary Suceava Bucovina sub deviza „Prețuiește comunitatea”


Intră acum și în grupul de

Peste șapte mii de suceveni au participat, miercuri seara, timp de două ore, la spectacolul susținut de soliștii, corul și orchestra Operei Naționale Române Iași în cadrul proiectului Simfonii de toamnă organizat de Rotary Suceava Bucovina.

simfonic-concert-32

La a cincea ediție a Simfoniilor de toamnă, sucevenii au vizionat un spectacol de sunet și lumină, în cadrul căruia, sub bagheta dirijorului Ciprian Teodorașcu, au evoluat soliștii Simona Titienau, Florin Guzgă, Manuela Ipate, Florentina Onică, Andrei Fermeșanu care au interpretat arii din opere ale lui Giacomo Puccini, Giuseppe Verdi, Georges Bizet, Franz Lehar, Ruperto Chapi sau Gaetano Donizetti.

Totodată, corpul de balet al Operei Naționale Române Iași a prezentat dansuri din Lacul Lebedelor de Piotr Ilici Ceaikovsky.

Muzica și baletul a fost acompaniate de un spectacol de lasere și de efecte pirotehnice care au încântat publicul, manifestarea fiind încheiată cu un foc de artificii.

În acest an, manifestarea Simfonii de toamnă organizată de Clubul Rotary Suceava Bucovina sub deviza „Rotary prețuiește comunitatea” a avut ca proiect social colectarea de fonduri în vederea achiziției de instrumente noi pentru Liceul de Artă din Suceava, elevi ai acestui liceu susținând în deschiderea spectacolului un scurt recital.


Intră acum și în grupul de