Clubul de public speaking și leadership Toastmasters Suceava organizează, la Muzeul Bucovinei, evenimentul aniversar „5 Ani Spre Excelență”


Intră acum și în grupul de

Clubul de public speaking și leadership Toastmasters Suceava organizează sâmbătă, 25 noiembrie a.c.,  la Muzeul Bucovinei, evenimentul aniversar „5 Ani Spre Excelență”, a anunțat președintele Toastmasters Suceava, Cristina Onofrei.

Potrivit acesteia, în cadrul evenimentului vor avea loc trei sesiuni.

Astfel, de la ora 12.00 la 13.30  se va desfășura evenimentul Youth Leadership Program, un program susținut de un grup de elevi de la licee care au urmat programul Youth Leadership Program Toastmasters, sub îndrumarea a doi membri.

De asemenea, de la 15.30 la 17.00 va avea loc o sesiune de traininguri educaționale, iar de la 18.00 la 20.00 va avea loc conferința aniversară.

Cristina Onofrei a menționat că la inițiativa lui Ștefan Ivan-Țugui a luat ființă, în anul 2013, Clubul Toastmasters Suceava.

„De atunci și până astăzi clubul a funcționat pe baza întâlnirilor săptămânale pe care le-a desfășurat în diferite locații din oraș. Participarea la întâlniri este gratuită și deschisă oricui vrea să experimenteze vorbitul în public”, a spus președintele Toastmasters Suceava.

Totodată, Cristina Onofrei a arătat că ceea ce diferențiază clubul de alte organizații educaționale este faptul că oferă un mediu prietenos și pozitiv de învățare și exersare a abilităților.

„Este un loc în care înveți și îți dezvolți abilitățile experiențial (susținând discursuri și pregătind diferite roluri conform unor standarde și proceduri). Chiar dacă nu sunt profesori sau catalog, creșterea se produce prin feedbackul primit, lucrând alături de mentori și participând la concursuri. Programul Toastmasters oferă numeroase beneficii care ajută oamenii în toate aspectele vieții: comunicare eficientă, creșterea încrederii în sine, competențe de leadership”, a conchis Cristina Onofrei.

Clubul Toastmasters Suceava face parte din organizația Toastmasters International, iar în România sunt 24 de cluburi, în diferite orașe.

 


Intră acum și în grupul de