S-a deschis patinoarul „Ice Dream” de la Iulius Mall Suceava. Distracția pe gheață va ține întregul sezon rece

Zăpada, temperaturile scăzute și debutul lunii decembrie sunt motive de bucurie pentru pasionații de mișcare pe gheață. Și asta pentru că, din prima zi a lunii cadourilor, s-a deschis patinoarului de la Iulius Mall Suceava, spre încântarea copiilor și adulților pregătiți pentru distracția de sezon.

Ți-ai lustruit patinele? Te invităm la Ice Dream, patinoarul amenajat la baza turnului Iulius Mall Suceava. Mișcările pe gheață vor putea fi exersate pe o suprafață generoasă, de 1.000 mp, care poate găzdui până la 200 de persoane. Iar distracția va ține întregul sezon rece, pentru că patinoarul va fi funcţional până la o temperatură de maximum 12 grade Celsius.

 

Sesiunile de patinaj la Ice Dream sunt posibile zilnic, între orele 14.00 şi 21.30. Pentru o oră și jumătate de mișcare pe gheață, tarifele au rămas aceleași ca în anii trecuți, de 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Iubitorii de mișcare al căror echipament este incomplet pot închiria patinele de la Ice Dream, cu 5 lei pentru copii și 10 lei pentru adulți. Iar pentru a se distra în voie, patinatorii își pot lăsa hainele la garderobă, contra sumei de 1 leu.

Și în acest an, cei care vor să se bucure de pauzele dintre sesiunile de shopping într-un mod antrenant și amuzant sau vor să le facă o surpriză prietenilor și membrilor familiei sunt invitați pe ringul alb. Ice Dream completează oferta Iulius Mall Suceava de posibilități de petrecere a timpului liber pentru clienții săi, fiind o destinație preferată de distracție pe timp de iarnă.(C.P.)