Ospăţ în Bucovina, brunch tradiţional organizat de Grupul de inițiativă Fundația Comunitară Bucovina, în parteneriat cu Equestrian Dreams-Mitocu Dragomirnei pentru sprijinirea a 10 tineri cu rezultate şcolare foarte bune


Intră acum și în grupul de

Grupul de inițiativă Fundația Comunitară Bucovina în parteneriat cu Equestrian Dreams-Mitocu Dragomirnei, organizează, duminică, un brunch tradițional, denumit ”Ospăț în Bucovina”, dedicat petrecerii timpului liber într-un mod inedit, ce are ca scop sprijinirea proiectului  „Ajută un copil să meargă la școală”.

Potrivit organizatorilor, proiectul își propune sprijinirea a zece tineri cu rezultate școlare remarcabile “să își depășească condiția modestă de acasă și să cucerească lumea”.

“Evenimentul Ospăț în Bucovina  este propunerea membrilor fundației de a petrece timpul liber în cel mai plăcut mod”, precizează organizatorii care adaugă că  participanții la eveniment vor avea la dispoziție preparate tradițional bucovinene, vin, bere locală și suc de mere pentru copii.

Totodată, copiii vor putea participa la activităţi creative prin joc, dar şi în cadrul atelierelor de pictură, evenimentul de duminică având inclus în program şi momente muzicale.

Ospăţ în Bucovina va avea loc duminică, începând cu ora 15,00, iar locația pitorească este asigurată de Equestrian Dreams.

“Intrarea la eveniment este asigurată de plata unei donații minime în valoare de 50 de lei pentru un adult și un copil cu vârsta de 10 ani. Pentru copii cu vârsta peste 10 ani, însoțiți de un părinte, se adaugă 10 lei la donația minimă”, menţionează organizatorii.

Ospăț în Bucovina este organizat cu sprijinul Băcăniei Boierești, Tudia Lactate, Saveurs,  EveryDay Cookies&Sweets si Bermas Suceava.

(C.P.)


Intră acum și în grupul de