Voltaj şi Dj Project au concertat în weekend la Galleria Suceava


Intră acum și în grupul de

Inaugurarea primului mall internaţional din Suceava- Galleria- a fost marcată de două mega concerte susţinute de binecunoscutele trupe româneşti, Voltaj şi Dj Project. Sucevenii prezenţi vineri şi sâmbătă seara în parcarea complexului comercial au avut ocazia să participe la tombole sau concursuri, fiind răsplătiţi cu premii care au constat în cupoane de cumpărături în valoare de 50 de lei.

Vineri seară, intrarea trupei Voltaj pe scenă a smuls ropote de aplauze de la sucevenii adunaţi în jurul scenei special amenajate, aceştia cântând împreună cu solistul trupei, Călin Goia, binecunoscutul refren al piesei “Şi ce dacă”. “Iarna”, “N-ajunge”, “Pata pe tine”, “Scrisoare”, “Ştiu”, “3D”, “Noapte bună” sunt doar câteva din melodiile care, timp de o oră, au răsunat în parcarea mall-ului Galleria. În ciuda frigului de afară, concertul susţinut live a fost unul antrenant, reuşind să capteze publicul şi făcându-l să rămână până la final. Membrii trupei Voltaj au reuşit încă o dată să-şi dezmorţească fanii şi să creeze o atmosferă de sărbătoare la Suceava. În încheierea serii, sucevenilor le-a fost oferit un spectaculos foc de artificii care a marcat prima zi de existenţă a complexului comercial.

“Sărbătoarea” de la Galleria a continuat şi sâmbătă seara cu un alt concert, susţinut de trupa Dj Project. Şi de această dată, evenimentul s-a dovedit a fi unul reuşit, mulţumită prestaţiei trupei şi reacţiei publicului sucevean.
Toţi cei prezenţi au cântat alături de membrii formaţiei cunoscutele refrene ale melodiilor: “Hotel”, “Două anotimpuri”, “Privirea ta”, “Şoapte”.
O oră de muzică live, ritmată, a oferit prilejul fanilor Dj Project să-şi exteriorizeze trăirile, exprimându-şi bucuria prin ţipete şi chiote de extaz care au răsunat în toată parcarea mall-ului.

Concertele , premiile şi cadourile oferite de organizatori au reuşit să capteze atenţia sucevenilor, făcându-i să fie prezenţi în număr foarte mare la toate evenimentele care s-au desfăşurat în incinta mall-ului Galleria, recent inaugurat la Suceava.


Intră acum și în grupul de