Pub-ul boem “La Fierărie” a sărbătorit un an de existenţă


Intră acum și în grupul de

“Fierăria” suceveană a împlinit un an! Aniversarea a fost marcată de un eveniment care a avut loc sâmbătă, de la ora 20:00. Cu acest prilej, prietenii pub-ului boem au avut parte de distracţie pe cinste, asigurată de jumătate din trupa de stand-up comedy “The Jokers” şi de muzică bună, cântată live de Sir Blues, Vali Răcilă.

Chiar dacă la început au fost mai reticenţi, sucevenii prezenţi “La Fierărie” au gustat din plin din umorul membrilor trupei “The Jokers”, care au stârnit adevărate hohote de râs în rândul publicului prezent.

După umor cei prezenţi “La Fierărie” au avut parte şi de muzică. Sir Blues, Vali Răcilă a cântat pentru suceveni până târziu în noapte, captivându-i cu muzică bună, cântată live, de o adevărată voce.

Potrivit managerilor “Fierăriei” sucevene, “în mai puţin de un an de la deschidere, pub-ul boem şi-a scris propria poveste. A început timid şi a prins formă din mâinile şi viziunea noastră, ca asociaţi, a continuat cu mult curaj, implicare şi susţinere din partea partenerilor şi colaboratorilor. A trecut un an şi, între timp, locul a fost sfinţit de oameni de seamă care ne-au trecut pragul şi de evenimentele cu atmosferă unică pe care le organizăm de dragul culturii, al prietenilor şi prieteniilor ce se leagă în astfel de seri”.


Intră acum și în grupul de