In Duminica Floriilor, Falticeniul va inflori!


Intră acum și în grupul de

Locuitorii oraşului Fălticeni au un motiv de bucurie la începutul acestei primăveri. În data de 28 martie, în Duminica de Florii, mii de flori vor fi plantate în centrul oraşului, iar întreaga comunitate locală poate participa la acest eveniment, sădind o floare alături de voluntarii care susţin acţiunea iniţiată de cel mai important centru comercial din oraş, „Nada Florilor”, care lansează o campanie originală, care prin implicarea orăşenilor, va contribui la înfrumuseţarea oraşului Falticeni.

În perioada 11-22 martie, achiziţiile în valoare de minim 20 lei făcute în oricare dintre magazinele Complexului Comercial „Nada Florilor”, oferă pe loc cumpărătorilor un bulb de floare. Fiecare client îşi plantează bulbul într-un ghiveci şi are grijă ca în perioada 23-27 martie să-l aducă înapoi la „Nada Florilor”, primind drept răsplată un talon de participare la o tombolă cu premii. Toate florile donate astfel de clienţii „Nada Florilor” vor fi plantate în centrul oraşului Fălticeni, chiar în Duminica Floriilor, iar întreaga comunitate este invitată să se implice în acţiune.

„O floare de la Nada Florilor creşti, un coş de Paşte primeşti!”, aceasta este surpriza suplimentară oferită de complexul comercial. Tragerea la sorţi din 31 martie 2010 va stabili câştigătorii celor 100 de coşuri de Paşte, pregătite de „Nada Florilor”.

Autorităţile locale din Fălticeni, care au salutat ideea şi campania „Nada Florilor”, vor da startul evenimentului din 28 martie, plantând flori alături de ceilalti voluntari. Aşa cum apreciază primarul municipiului Fălticeni, Vasile Tofan, această primă colaborare dintre Complexul Comercial „Nada Florilor” şi edilii oraşului nu va rămâne singulară.

„Ne-a încântat de la bun început iniţiativa reprezentanţilor Nada Florilor de implicare a întregii comunităţi în acest proiect, ce vizează estetica oraşului nostru şi sunt convins că şi în viitorul apropiat vom face împreună cât mai multe lucruri pentru oraş şi locuitorii acestuia”, a declarat Vasile Tofan.


Intră acum și în grupul de