Muppet Show cu Mirza si Bejinariu


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele PDL Suceava, deputatul Dumitru Pardău, este de părere că şi politicienii opoziţiei ar trebui să fie corecţi şi să aprecieze eforturile făcute de administraţia judeţeană, inclusiv în ceea ce priveşte promovarea brandului Bucovina. Declaraţia parlamentarului democrat-liberal survine după ce preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza şi deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu, au criticat, vineri, în conferinţa de presă, atât activitatea Guvernului Boc cât şi activitatea preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

„Mîrza şi Bejinariu comentează şi critică tot ce e pe scena politică, indiferent dacă e bun sau rău. Acţiunile lor îmi amintesc de spectacolul păpuşilor Muppets, unde doi bătrânei comentau tot ce se întâmpla pe scenă”, a spus Pardău, care a arătat că deşi nu au făcut nimic memorabil pentru judeţul Suceava, Gavril Mîrza şi Eugen Bejinariu critică actuala conducere PDL a Consiliului Judeţean Suceava „fără să aibă măcar o umbră de motiv”.

Totodată, deputatul PDL a mai apreciat PSD Suceava este într-o degringoladă totală, pregătindu-şi alegerile interne, iar liderul organizaţiei, senatorul Gavril Mîrza şi vicepreşedintele filialei deputatul Eugen Bejinariu fac opoziţie la televizor şi în ziare pentru că pe la Parlament nu-i prea vede. „Ei fac opoziţie numai pe la televizor şi în ziare, că la Parlament nu-i văd. Noroc că îi mai văd la televizor în imagini în care apar alături de Costică Voicu”, a conchis Pardău.


Intră acum și în grupul de