Evenimente pentru toate gusturile, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Două târguri care contrastează prin specific, o aniversare cu invitaţi de soi, activităţi creative şi distracţie pentru cei mici, dar şi alte surprize plăcute a pregătit Iulius Mall Suceava nu doar bucovinenilor, dar şi turiştilor care vizitează, în această săptămână, meleagurile nordice.

Un târg care va dura trei săptămâni s-a deschis, sâmbătă, 13 martie, la parterul centrului comercial, în zona Auchan. Târgul Covoarelor Proges aduce pentru a doua oară în Iulius Mall Suceava o gamă variată de ţesături, modele, forme, dimensiuni, culori şi texturi, toate cu preţuri reduse până la 50%. Până pe 3 aprilie, vor fi expuşi mii de metri pătraţi de carpete şi covoare din lână, mătase sau materiale sintetice, de tip moldovenesc, pentru copii, cu motive clasice, florale, geometrice, abstracte, arabescuri, în stil persan, moderne sau ecologice.

Al doilea târg este tot unul cu tradiţie la Iulius Mall, Târgul Colecţionarilor. Societatea Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava, dă întâlnire publicului bucovinean cu anticari din ţară şi străinătate. Sâmbătă şi duminică, 20 şi 21 martie, obiecte de tot felul atinse de patina timpului vor fi expuse pe holurile centrului comercial, iar colecţionarii şi buchiniştii promit publicului că vor dezvălui nu doar poveştile, dar şi tainele fiecărei podoabe, mărci poştale, piese de decor sau mobilier.

Sâmbătă, pe 20 martie, de la ora 20, Bowling Strikers Club aniversează primul an în Iulius Mall Suceava cu Balkanic Zeppelin, care îi are ca invitaţi de marcă pe jazzmen-ii Marius Mihalache şi Mike Godoroja.

Mall Mania nu uită de fani, aşa că pentru reîntâlnirea săptămânală a pregătit noi rubrici de shopping, fashion şi stil. Înainte de retrospectiva de entertainment din Iulius Mall Suceava şi de reţeta săptămânii, Mall Mania prezintă ofertele tentante din centrul comercial pe care le-a căutat special pentru persoanele preocupate de felul în care arată.

Copiilor li se pregăteşte o nouă întâlnire cu Atelierul de Creaţie pus în practică de Iulius Mall şi Palatul Copiilor. După cum au fost deja obişnuiţi, micuţii care se plictisesc, au părinţi fără timp sau bone părăsite de inspiraţie sunt aşteptaţi cu idei, culori şi artă, sâmbătă, de la ora 12.

Dacă eşti prichindel şi Pofteşti Poveşti, nu uita de Cărtureşti! În aceeaşi zi, însă de la ora 17, acolo se serveşte o porţie de copilărie savuroasă.

Marionetele Teatrului Puppet exersează de pe acum piesa pentru cei mici, să le însufleţească, duminică, de la ora 12, eroii favoriţi din poveşti fabuloase şi basme. Până luni, 29 martie, KidsLand premiază “piticii” cu o oră gratuită de distracţie dacă părinţii sau rudele cumpără de minimum 40 lei jucării sau articole pentru copii.


Intră acum și în grupul de