Marșul Absolvenților USV revine în centrul Sucevei. Festivitatea de absolvire va avea loc joi, 17 iunie


Intră acum și în grupul de

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și Casa de Cultură a Studenților Suceava va organiza joi, 17 iunie, cea de-a cincea ediție a Festivității de absolvire USV, care va include și Marșul Absolvenților.

După ediția de anul trecut, care s-a desfășurat online, evenimentul revine în centrul Sucevei.

Foto simbol

Astfel, studenții vor pleca din campusul USV și se vor deplasa către zona centrală a orașului, pe esplanada Casei de Cultură, unde va avea loc Festivitatea de absolvire, urmată de un moment artistic, susținut de trupele Dimma’S și Fără Zahăr.

Una dintre cele mai tinere trupe de pop-opera din România, formată din Anton Babiaș, Claudiu Chereji, Aurelian Filip și Nicolae Ilincăi, grupul Dimma’S are în componență patru soliști profesioniști care s-au bucurat de-a lungul timpului de colaborări importante.

Fără Zahăr este o trupă de muzică și umor consacrată, care abordează mai multe genuri muzicale, cu versuri comice, de satiră socială, și teme inspirate din viața satului. Soliștii trupei, Bobi Dumitraș și Bobo Burlăceanu, sunt originari din Dorohoi, jud. Botoșani.

„Acest eveniment, celebrează tinerețea, bucuria și succesul, este dedicat tinerilor care încheie studiile de licență și de masterat. Menționăm faptul că ediția din acest an a Marșului Absolvenților, incluzând aici și momentul artistic, se va desfășura cu respectarea prevederilor legale în vigoare”, a precizat USV.


Intră acum și în grupul de