Petreceri de weekend, la club Babylon din Suceava


Intră acum și în grupul de

Studenţii suceveni sunt invitaţi joi seara la club Babylon, la “A.S.U.S Nightfall Party”, unde se vor bucura de un program special şi de multe premii. Petrecerea este organizată cu sprijinul A.S.U.S şi va fi întreţinută de DJ Cioco şi MC Dany, rezidenţii clubului sucevean.

Vineri seara, petrecerea continuă la Babylon cu “Tequila Fiesta”, o super petrecere cu tematică, în cadrul căreia sucevenii vor putea consuma tequila la metro sau shot-uri, la numai 3 lei.

Sâmbătă se petrece în cu house, la party-ul “I Love House”, pentru că, potrivit organizatorilor, “alături de partenerii de la OldBox, Club Babylon Suceva a pregătit o mega petrecere pe ritmuri de club cu deja consacraţii artişti ai pupitrului cu mixere: Dj Primărie şi Dj Adrianho”.

Duminică, petrecăreţii sunt aşteptaţi la “Club Life by DJ Cioco”, pentru a se distra în preajma celor mai frumoase animatoare şi a admira un spectacol special de animaţie. Atmosfera va fi asigurată de DJ Cioco şi MC Dany, rezidenţii clubului sucevean Babylon.


Intră acum și în grupul de