Târgul meșterilor populari „Lume, Lume hai la târg!” va avea loc în acest sfârșit de săptămână, la Muzeul Satului Bucovinean


Intră acum și în grupul de

Muzeul Național al Bucovinei organizează și în acest an manifestarea de tradiție „Lume, Lume… Hai la Târg!”. Evenimentul se va desfășura în perioada 6 – 8 august 2021, la Muzeul Satului Bucovinean.   

 „Pe ulițele satului bucovinean, vă așteaptă meșteri și creatori populari, într-o expoziție cu vânzare ce cuprinde produse meșteșugite din toate zonele etnografice ale țării și din Republica Moldova, bunătăți tradiționale și produse de anticariat pentru toate gusturile și buzunarele”, a precizat MNB.

Totodată, Chef Cătălin Scărlătescu va susține timp de 3 zile, un show gastronomic cu demonstrații culinare de factură tradițional românească, produse pregătite chiar sub ochii vizitatorilor. 

Pe tot parcursul vizitei, publicul va fi surprins de momente artistice susținute de Ansamblul Ciprian Porumbescu Suceava, care îi va încânta cu muzică, joc și voie bună, printre casele de poveste ale satului bucovinean.

Odată cu deschiderea oficială, care va avea loc vineri, 6 august 2021, ora 13:00, se vor lansa și două produse personalizate și anume, Vișinata și Afinata, marca Muzeul Național al Bucovinei.


Intră acum și în grupul de