Ovidiu Lipan Țăndărică și Mircea Baniciu, Trooper și Bucovina vor concerta pe zidurile Cetății de Scaun a Sucevei


Intră acum și în grupul de

Ovidiu Lipan Țăndărică și Mircea Baniciu, dar și trupele Trooper și Bucovina vor concerta în weekendul 20-22 august pe zidurile Cetății de Scaun a Sucevei, începând cu ora 19:30.

Concertul trupei Hara din acest weekend, din cadrul evenimentului ”Povești medievale la Cetatea de Scaun a Sucevei”, va fi un preambul pentru ”Seri muzicale la Cetate” a declarat Emil Ursu, managerul Muzeului Național al Bucovinei, în cadrul emisiunii Exclusiv la Miezul Zilei, de la News Bucovina.i

”Nu putem să organizăm Bucovina Rock Castle, el  va fi online, însă am pregătit pentru suceveni trei seri cu concerte muzicale, în zilele de 20, 21,22 august. Aceste concerte vor avea loc tot de pe Cetatea de Scaun”, a transmis directorul MNB.

Astfel, vineri, 20 august va concerta Trooper, o formație românească de muzică heavy metal, originară din Târgoviște, sâmbătă, 21 august, publicul se va putea bucura de un proiect muzical cu totul inedit susținut de Ovidiu Lipan Țăndărică și Mircea Baniciu, iar ziua de duminică, 22 august, este dedicată trupei de folk metal Bucovina, dar și a formației Under the Burning Sky.


Intră acum și în grupul de