“Atelier de vacanta”, la libraria Carturesti


Intră acum și în grupul de

Prichindeii sunt invitaţi, începând cu data de 1 iulie şi până pe 15 septembrie, la “Atelierul de Vacanţă”, organizat în ceainăria librăriei Cărtureşti din incinta Iulius Mall Suceava.

“Pentru a putea crea împreună, vom începe prin a ne cunoaşte şi a descoperi spaţiul cu toate surprizele sale iar, odată acomodaţi, ne vom trage pernuţele de ascultat poveşti şi vom citi din lumea personajelor preferate. Mai mult decât atât, vom crea din colaje şi vom “scrie” în culori propriile aventuri, pe care părinţii le vor putea vedea expuse la sfârşitul verii, într-o mini expoziţie”, anunţă organizatorii.

În timp ce părinţii vor putea răsfoi o carte şi savura un cocktail de ceai rece, copiii vor descoperi lumea fascinantă a artei, jocurilor şi poveştilor – o lume care transpune şi remodelează magia frumosului prin ochii unui copil. De asemenea, prichindeii vor avea ocazia să-şi confecţioneze propriile costumaţii pentru piesa de teatru în care vor juca. Micii actori vor avea ocazia să devină ei înşişi personajul preferat şi vor susţine la final de vacanţă scenete care au ca temă principală lumea poveştilor.

“Atelierul de Vacanţă” se doreşte a fi un mod plăcut şi util de petrecere a timpului liber, pentru copiii cu vârstele cuprinse între 4 şi 12 ani. Acţiunea este coordonată de Simona Covaliu.


Intră acum și în grupul de