Jocuri pentru cei mici si cei mari, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Playground Cărtureşti – Din 8 iulie, în fiecare joi, de la ora 17.30, Librăria Cărtureşti din Iulius Mall Suceava se transformă în spaţiu de joacă pentru… oameni mari. În timp se relaxează la un ceai sau la un suc de mere, ori răsfoiesc ultimele titluri beletristice, sucevenii îşi pot aminti de amuzantele jocuri ale copilăriei.

“Poţi veni chiar cu prietenii la Cărtureşti să joci “Nu te supăra frate”, “Şah”, “Scabble”, “Monopoly”, “Quatro”, “Mima”, “Mafia”, “Rummy”, “Table”, “Uno”, “Ţări-Oraşe-Munţi-Ape-Plante-Animale-Nume”. Aminteşte-ţi cât de liber te simţeai când erai copil şi vino să te joci chiar dacă eşti mare! Poţi să aduci şi jocurile tale. Hai! Doar cei care se joacă primesc la Cărtureşti 30% reducere la produsele ceainăriei!”, anunţă organizatorii.

“Târg de Obiecte Handmade” – Vineri, Sâmbătă şi duminică, 9, 10 şi 11 iulie, sunt zilele în care artizanii îşi dau întâlnire cu pasionaţii din Bucovina de podoabe eco, accesorii, articole vestimentare şi de decor, produse unicat fabricate exclusiv manual.

Teatru de păpuşi “Puppet” – Prichindeii sunt aşteptaţi la KidsLand pentru stagiunea de vară, să descopere lumea eroilor din basme şi din poveşti populare, duminică, 11 iulie, de la ora 12.

„Campionatul Mondial de Premii” din Iulius Mall joacă finala pe 11 iulie 2010. Duminică, dar şi până atunci, sucevenii pot să îi facă galerie echipei favorite şi să plece cu premii! Campionatul din Iulius Mall are peste 1.350 cadouri pentru cei care înscriu la poarta din food court-ul Almondo. Bonurile fiscale cumulate de la restaurantele şi cafenelele situate la etajul Iulius Mall, le aduc – zilnic – primilor 55 de suporteri pahare sau răcoritoare Coca Cola, produse Intersport, vouchere Sprider Stores, ore de fotbal pe terenul Quartz Cafe sau abonamente Sport Center. În plus, microbiştii pot urmări meciurile favorite pe plasmele special montate sau pe ecranul de 6 mp şi pot savura berea cu preţ imbatabil: de la 2,5 lei.

Cafeaua îţi dă energie la Quartz Cafe! – La o consumaţie de cel puţin 20 lei, câştigi zilnic premii instant Coca Cola. Duminică, se acordă mare premiu săptămânal: plinul de benzină sau de motorină. Campania Quartz Caffe se încheie o dată cu finala Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud şi finala Campionatului Mondial de Premii din Iulius Mall.

“Impresii din călătorie, SUA” – Până pe 13 iulie 2010, în Iulius Mall pot fi vizionate imaginile surprinse de Dan Lohănel în impresionanta ţară de peste Atlantic. Vernisate pe 4 iulie, de Ziua Naţională a Statelor Unite ale Americii, fotografiile sunt expuse la etajul centrului comercial.

Atelierul de vacanţă – Până pe 15 septembrie, în fiecare luni (de la ora 18) şi în joi (de la ora 15), ceainăria găzduieşte puştii şi elevii fascinaţi de spaţiul Cărtureştiului, să asculte poveşti, să descopere lumea în care personajele trăiesc prin sunete sau în culori. Ghidaţi de inspiraţie, copiii vor creea colaje despre propriile aventuri, lucrări artistice care vor compune o expoziţie colectivă la sfârşitul verii. În plus, micii artişti îşi pot confecţiona propriile costume pentru a deveni personaje în scenetele şi piesele de teatru din stagiunea Cărtureştiului. Lumea artei, jocurilor şi poveştilor din 8 iulie 2010, spre seară.


Intră acum și în grupul de