Sinistratii suceveni primesc alimente de la Billa Romania

Sinistraţii din judeţul Suceava vor primi produse în valoare de peste 114.000 lei de la lanţul de supermarketuri Billa România.

În Judeţul Suceava, peste 1800 de familii au fost atinse de furia apelor şi au rămas fără case şi bunuri personale. Pentru o parte dintre aceşti oameni Billa România a trimis trei camioane cu ajutoare.

Donaţia cuprinde alimente neperisabile: peste 10 000 de conserve de peşte, 1 800 de conserve de carne, peste 8 000 de cutii cu pate de pui, precum şi peste 20 000 de litri de apă şi alte bunuri de primă necesitate, care vor fi transportate din cele mai apropiate filiale BILLA România catre zonele afectate.

“Ne-am imaginat cum ar fi să ne trezim peste noapte şi să nu mai avem nimic, nici casă, nici mâncare, nici apă şi să fim şi izolaţi de lume. Este o tragedie! Din nefericire, nu le putem reda acestor oameni locuinţele, dar le putem acorda o mână de ajutor cu alimente de primă necesitate. Credem în solidaritate în aceste momente şi că fiecare dintre noi are mai multe posibilităţi de a ajuta decât îşi dă seama, de fapt“, a delarat Filip Cristescu, Director de Operatiuni al BILLA România.

Această acţiune se desfăşoară în colaborare cu Fundaţia „Mereu Aproape” în cadrul campaniei „Apa trece, România Rămâne” iniţiată de Antena1 şi Antena3.