Sfarsit de saptamana plin de evenimente la Club Babylon


Intră acum și în grupul de

În perioada 29 iulie – 1 august Clubul Babylon organizează o serie de acţiuni pentru petrecăreţi. Astfel, joi, 29 iulie are loc „A.S.U.S. Summer Party!”, un program special dedicat studenţilor unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei! Petrecerea este organizată cu sprijinul A.S.U.S. – Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de Dj Cioco & Mc Dany, ambii rezidenţi Club Babylon Suceava.

Pentru vineri, 30 iulie este pregătită „Tequila Bum Bum”, o super petrecere, cu un special club mix cu Dj Cioco, în cadrul căreia se vor oferi metri de tequila din partea casei şi se va continua cu o super oferă de 3 lei pe shot!

Sâmbătă, 31 iulie are loc -DJ CIOCO & MC GIANY on the mix, de asemenea o super petrecere pe un special mix session pe ritmuri de club alături de rezidentul clubului Babylon, Dj Cioco şi Mc Giany, special guest pentru acest eveniment, venit de la Braşov.

Duminică, 1 august, programul va cuprinde „Club + Love = Life”. „Întâmpinăm prima zi din august cu petrecerea dedicată tuturor celor îndrăgostiţi de viaţa de noapte. Raiul coboară pe pământ în cadrul programului Club + Love = Life! Show incendiar cu cele mai sexy animatoare!” spun organizatorii. De altfel, în fiecare din cele patru nopţi petrecerile vor fi întreţinute de super animatoare iar intrarea este gratuită.


Intră acum și în grupul de