Muzica fara frontiere, la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

“Săptămâna Europeană a Tineretului”, aflată la a XII-a ediţie, va fi marcată la Iulius Mall Suceava duminică, 7 noiembrie, prin Campionatul de bowling, tenis de masă şi biliard. Bowling Strikers Club – în parteneriat cu Asociaţia Youth Can Do It şi Direcţia pentru Sport şi Tineret Suceava, Centrul de Tineret “Bucovina” şi Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Suceava – dă startul competiţiilor la ora 12.00. Doritorii se pot înscrie până în week-end pe www.youthcandoit.eu/campionat sau pe 7 noiembrie, începând cu ora 11.30, în Bowling Strikers Club. .

În ziua de Sfinţii Mihail şi Gavril, Iulius Mall premiază aniversaţii

Clienţii Iulius Mall Suceava care îşi aniversează onomastica în zua de luni, 8 noiembrie, sunt aşteptaţi la Centrul Info, cu buletinul de identitate, pentru a primi un cadou instant din partea centrului comercial.

Muzică fără frontiere

Orchestra Şcolii de muzică din Backnang şi Sinsheim va susţine un spectacol la Iulius Mall Suceava, miercuri, 3 noiembrie, începând cu ora 18.00, în zona Atrium din centrul comercial. Proiectul se va derula în parteneriat cu Liceul de Artă „Ştefan Luchian” din Botoşani şi Iulius Mall.

Atelier de creaţie pentru copii

Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! Sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 12.00, la KidsLand, copii vin cu grădiniţa sau cu părinţii să se distreze la Iulius Mall.

Cupa Şcolilor Generale la Fotbal

Elevii din clasele a V-a, până în a VIII-a inclusiv, vor concura sâmbătă, 6 noiembrie, începând cu ora 10.00. Pentru lauri, palmares şi premii, micii fotbalişti se vor întrece pe terenul Quartz Cafe din Iulius Mall.

Târgul Colecţionarilor

Parterul Iulius Mall îi va găzdui în zilele de sâmbătă şi duminică, 6-7 noiembrie, pe colecţionarii de obiecte trecute prin patina timpului. Din ţară sau chiar din străinătate, expozanţii aduc în centrul comercial universul de odinioară. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Societatea Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava.

„Identităţi”

Lucrările din expoziţia colectivă de pictură semnată de artiştii Silvia Anton şi Neculai Ciochină, ambii din Iaşi, precum şi de Tudor Meiloiu, din Bucureşti vor sta pe simeze, la etajul centrului comercial, până pe data de 20 noiembrie.

Teatru de păpuşi “Puppet” – Prichindeii sunt aşteptaţi în Iulius Mall, la KidsLand, duminică, 7 noiembrie, de la ora 12.00, la întâlnirea săptămânală cu eroii din basme şi poveşti populare.

Pofteşti poveşti? Du-te la Cărtureşti!

În fiecare marţi, de la ora 17.30, orice copil care pofteşte poveşti este aşteptat în ceainăria din Iulius Mall să servească celor mari un meniu complet de copilărie savuroasă.


Intră acum și în grupul de