Piesa “O noapte nebuna, nebuna” va fi pusa in scena la Suceava de actorii botosaneni

Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va găzdui joi, 25, respectiv vineri, 26 noiembrie, de la ora 19.00, Teatrul “Mihai Eminescu” Botoşani, care va prezenta, în premieră, la Suceava, piesa “O noapte nebună, nebună”.

Spectacolul „O noapte nebună, nebună” este o adaptare după textul lui Ray Cooney, renumit actor şi dramaturg englez, supranumit „Feydeau al Angliei”, apreciat atât de public, cât şi de critica de specialitate, fapt recompensat prin acordarea titlului de „Ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic”.

Comedia „O noapte nebună, nebună” poate fi considerată, în egală măsură, o farsă, o comedie de moravuri, o satiră politică, dar şi toate acestea la un loc, fără a ştirbi cu nimic din calităţile vreuneia dintre cele trei. Răsturnările de situaţie, încurcătura de minciuni, acumularea de personaje-surpriză, rafinamentul comicului de limbaj, contrastul dintre adevărata faţă a protagoniştilor şi ceea ce se consideră ei a fi, multitudinea de tipologii – toate converg spre o succesiune ameţitoare de situaţii comice, fapt ce contribuie la realizarea unei comedii savuroase în viziunea regizorului Alexandru Vasilache.

Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, costumele sunt realizate de Alina Dincă, coregrafia este realizată de Victoria Bucun, iar traducerea a fost asigurată de Lucian Băleanu.

Biletele costă 12 lei (6 lei elevi, studenţi, pensionari) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava (intrare B, etaj 1) .

Informaţii şi rezervări se pot obţine la numerele de telefon: 0230/523.718 respectiv 0330/401.807