Batrana carbonizata, in bucataria de vara


Intră acum și în grupul de

Pompierii au găsit o bătrână decedată în bucătăria de vară, joi seară, după stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din Bălcăuţi. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava incendiul a fost anunţat la ora 17:42, astfel că Garda de intervenţie Siret şi Detaşamentul de pompieri Rădăuţi, împreună cu Serviciul Voluntar pentru situaţii de Urgenţă Grăniceşti, au intervenit cu patru autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea flăcărilor izbucnite la gospodăria Olgăi P., din comuna Bălcăuţi.

La sosirea echipajelor, ardeau violent acoperişul casei de locuit, acoperişul bucătăriei de vară, acoperişul adăpostului de animale şi depozitul de furaje, existând pericolul de propagare la două locuinţe aflate în imediata apropiere.

Incendiul a fost stins la ora 20.20, dar au ars acoperişul casei, pe o suprafaţă de 80 mp, acoperişul bucătăriei de vară, pe o suprafaţă de 30 mp, acoperişul adăpostului de animale, pe o suprafaţă de 30 mp, depozitul de furaje, pe o suprafaţă de 80 mp, obiecte de mobilier şi articole de uz casnic. De asemenea, s-au degradat pereţii portanţi ai construcţiilor.

În interiorul bucătăriei de vară a fost găsită, decedată, proprietara, în vârstă de 82 de ani.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul a izbucnit din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.


Intră acum și în grupul de