Comedia „Mirciulică” intră în cinematografe din 7 octombrie. Mircea Bravo: „Mi-am băgat toți banii în visul meu.”


Intră acum și în grupul de

Împlinirea visului entertainerului Mircea Bravo poartă numele de Mirciulică și este unul dintre cele mai așteptate filme românești ale anului.

Scenariul a fost scris la începutul anului 2021 de către echipa de creație care stă în  spatele clipurilor lui Mircea Bravo, coordonată de Cristi Ilișuan, cel care a semnat și regia filmului. Filmările au avut loc anul trecut, în luna august, în Cluj-Napoca, Gherla și București. Filmul este o producție independentă. „Va costa undeva la 300.000 de euro, bani pe care i-am făcut pe parcursul timpului. Eu sunt mulțumit că am reușit să finanțăm din banii noștri. Frica noastră era că dacă intrăm într-un parteneriat cu un sponsor o să fim nevoiți să facem compromisuri de calitate. Știind că ne-am băgat banii noștri, suntem mult mai liberi. Credem că o să fie cu succes”, a spus Cristi Ilișuan.

Această comedie este scrisă de echipa de creație a proiectului Mircea Bravo, în frunte cu Cristian Ilișuan, cel care a și semnat regia filmului și stă şi în spatele celebrelor clipuri de pe internet. Acţiunea principală a filmului se petrece în Gherla, un orășel de lângă Cluj-Napoca.

Mirciulică, absolvent de Drept, jucat de Mircea Bravo, ajuns la vârsta la care vrea să îşi ia viața în propriile mâini, se simte ca un prizonier în apartamentul părinţilor, unde este nevoit să rămână după ce ratează admiterea la Magistratură. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze de fapt pentru soția șefului.

Filmul Mirciulică este produs de Bravo Films, o companie clujeană, de producție cinematografică, fondată în anul 2020, de către cei care stau în spatele (și-n fața) echipei Mircea BravoCristian Ilișuan și Mircea Popa.

Regia este semnată de Cristian Ilișuan, Mirciulică marcând și debutul său regizoral, iar scenariul a fost scris de echipa de creație a proiectului Mircea Bravo (Cristian Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristian Ciui, Andrei Vereștiuc).

Mirciulică intră în cinematografele din toată țara în data de 7 octombrie. Trailerul filmului poate fi văzut aici.


Intră acum și în grupul de