“New Talents” pregateste “O afacere buna” la Galleria Mall

Compania de Teatru pentru Copii și Tineret “New Talents” va prezenta sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall, piesa “O afacere bună”. Accesul este gratuit!

După program, alături de Lucian Dragotă, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Galleria Mall propune sucevenilor “Paleta de culoare”

Galleria Mall Suceava găzduieşte expoziția de pictură “Paleta de culoare” a cunoscutului pictor sucevean Siminiuc Anghel – Vasile, până la data de 29 noiembrie şi poate fi vizitată zilnic de la orele 10.00 până la ora 22.00, în cadrul spațiului special amenajat de la parterul complexului Galleria Suceava.

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava, invită copii în fiecare zi de noiembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30 la “Lecții de dans gratuite” (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ).

Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!

Lecțiile de dans sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

Ora de poveste, program zilnic dedicat copiilor la Galleria Mall

Până la sfârșitul acestui an, în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Ora de poveste”. O oră specială, în care un cititor aparte va conduce auditoriul în lumea imaginară a poveștilor nemuritoare.

Personaje din lumea de poveste, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!