Celebrul Concert de Crăciun al Corului Madrigal va fi prezentat în acest an la Suceava la Teatrul „Matei Vișniec”


Intră acum și în grupul de

Celebrul Concert de Crăciun al Corului Madrigal – Spectacolul extraordinar „Pe drumul Crăciunului”, se va desfășura la Suceava în data de 14 decembrie, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec”.

Spectacolul face parte din Turneul național de Crăciun al ansamblului, ce se va desfășura în 7 orașe din țară în perioada 4 – 19 decembrie 2022.

„De peste jumătate de secol, sunetul sărbătorii Nașterii Domnului este similar pentru români cu cel al Madrigalului, iar evenimentele o organizate de ansamblu în acest moment al anului reprezintă una dintre cele mai longevive și consecvente tradiții culturale din România. Spectacolul Extraordinar „Pe drumul Crăciunului” prezintă publicului un concept artistic unic, care va aduce laolaltă sonoritatea specifică a Corului Madrigal, arta teatrală, o scenografie impresionantă și o îmbinare excepțională a vocilor madrigalești cu cele ale copiilor din Programul Național Cantus Mundi. Acest proiect este prima activare a unui program mult mai amplu, care se va desfășura începând din decembrie 2022, până în ianuarie 2023 – Madrigal 60. Este un program aniversar care include aproape 30 de proiecte speciale, care vor marca 60 de ani de activitate neîntreruptă și de excelență în muzică pentru Corul Madrigal, ca un simbol al constanței artistice naționale, dar și al relevanței culturale și de imagine a României și nu numai”, anunță organizatorii.


Intră acum și în grupul de