„Doi ani de batalii electorale” si „BOAcane” la Carturesti


Intră acum și în grupul de

Librăria Cărtureşti din incinta Iulius Mall, va fi marţi, 7 decembrie, de la ora 17.00, gazda lansării volumului „Doi ani de bătălii electorale. Evenimentele politice şi administrative, petrecute pe minunatele plaiuri sucevene în tumultuoşii ani electorali 2008 şi 2009”, comentate de Dragoş Danubianu şi ilustrate de Ovidiu Ambrozie Bortă BOA.

Cartea, inedită prin aceea că reuneşte comentarii politice şi pamflete cu inspirate caricaturi, reflectă, prin prisma autorilor, nu demult trecute evenimente din arealul sucevean.

Volumul va fi prezentat de prof. univ. dr. Tudor – Sorin Maxim, secretarul ştiinţific al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, şi de caricaturistul George Licurici.

După lansarea de carte, va avea loc o sesiune de caricatură, realizată de Ovidiu Ambrozie Bortă. De asemenea, doritorii vor putea viziona o expoziţie de caricatură, sub genericul „BOAcăne la Cărtureşti”.

Dragoş Danubianu (n. 1955, Lugoj) este inginer, doctor în ştiinţa calculatoarelor. În perioada 1996-2004 a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. În prezent are colaborări, în calitate de comentator politic, în mass-media suceveană.

Ovidiu Ambrozie Bortă BOA (n. 1970, Suceava) este inginer. Vocaţia sa este caricatura. Este recunoscut ca un artist al satirei grafice, atât în ţară, cât şi în străinătate. De asemenea, are realizări remarcabile în grafică şi pictură.


Intră acum și în grupul de