Iulius Mall iti aduce cat Mosul nu poate duce!


Intră acum și în grupul de

Forfota sărbătorilor de iarnă a început în Iulius Mall! Un Volkwagen Polo a fost bine legat de sania Moşului, iar renii trag din greu premiile: cuptoare cu microunde, aparate de făcut pâine, aparate de gătit cu aburi, cecuri de cumpărături şi alte surprize plăcute! Clienţii care cumpără din Iulius Mall cadourile celor dragi au parte doar de bucurii pentru că, în 2010, Moşul le aduce cât nu pot duce!

Din 5 decembrie şi până în seara de Crăciun, la cumpărături de minimum 100 lei, se câştigă zilnic un aparat Home Bread Moulinex, un aparat de gătit cu aburi Philips, un cuptor cu microunde Samsung, 50 cecuri de cumpărături de 10, 30, 50 şi 75 lei, 50 cozonaci aromaţi şi bine rumeniţi şi 100 sticle Coca Cola de 2,5 litri.
Cel mai râvnit cadou de la Moş Crăciun pus în joc la marea tombolă a iernii este un Volkswagen Polo, oferit de Iulius Mall şi Auto Mitric.

Atmosfera magică pentru distracţie şi cumpărături… fericite este redată de spectaculoasele decoraţiuni care ornează centrul comercial: zeci de globuri care strălucesc precum neaua, mii de luminiţe aurii şi argintii, brăduţi maiestuos împodobiţi.

Cu Iulius Mall te bucuri cu adevărat de sărbătorile de iarnă!


Intră acum și în grupul de