Editia de primavara a „Targului de carte” isi deschide portile la Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Mii de volume impresionante şi invitaţi speciali vor face deliciul ediţiei de primăvară a „Târgului de carte”, care se va desfăşura, în premieră, la Muzeul de Ştiinţele Naturii din Suceava, în perioada 28 februarie – 8 martie.

Organizat de Consiliul Judeţean Suceava şi de Muzeul Bucovinei, în parteneriat cu Librăria “General Cart” din Suceava, târgul va fi deschis publicului, zilnic, în intervalul orar 10.00-18.00.

„Noi am mai organizat un târg asemănător în anul 2006, dar din păcate nu am reuşit să păstrăm o ritmicitate în acest sens, motiv pentru care ne propunem, acum, împreună cu partenerul nostru, să organizăm două târguri anuale, o ediţie de primăvară şi o ediţie de toamnă, desigur după un model copiat, după „Târgul de carte de la Bucureşti”, a precizat în cadrul unei conferinţe de presă Emil Ursu, director al Muzeului Bucovinei.

La ediţia de primăvară a „Târgului de carte”de la Suceava vor participa peste 30 de edituri, între care: “Nemira”, “Paralela 45”, “Adevărul”, “Aquila”, “Art”, “Semne”, “Artemis”, “Cetatea de Scaun”, “Herald”, “Cartex”, “Corint”, “Curtea Veche”, “Humanitas”, “Niculescu”, “Litera”, “Bic All”, “Trei”, “Polirom” (care a trimis deja în jur de 350 de titluri), “Rao”, ş.a.

Ca la orice târg de carte, şi de această dată, sucevenii se vor putea bucura de discounturi ce vor ajunge şi până la 80%, având posibilitatea de a participa şi la o tombolă ce va oferi premii în cărţi. Pentru aceasta, cumpărătorii vor fi nevoiţi să păstreze bonul fiscal primit după achiziţionarea cărţilor, bon cu care vor participa la extragerea finală.

„Târgul de carte” organizat la Muzeul de Ştiinţele Naturii se va bucura şi de câţiva invitaţi speciali, care vor participa la eveniment fie pentru lansări de carte, fie pentru sesiuni de autografe.

Printre aceştia se vor număra: Ion Drăguşanul (2 martie, de la ora 13.00), Pavel Coruţ (4 martie, de la ora 16.00), Luminiţa Tucă (5 martie, de la ora 11.00), Constantin Dulcan (5 martie, de la ora 13.00), Dan Puric (7 martie, de la ora 12.00), respectiv Vasile Andru (8 martie, de la ora 16.00), autori propuşi în mare parte de către edituri.


Intră acum și în grupul de