Piesa de teatru „Alba ca zapada și cei 7 pitici” pusa in scena la Galleria Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Teatrul pentru Copii și Tineret “Vasilache” va prezenta sâmbătă, 28 mai, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Alba ca zăpada și cei 7 pitici”.

Accesul este gratuit, informează departamentul de PR din cadrul Galleria Mall Suceava.

Potrivit aceleiaşi surse, după program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.

Așadar, în fiecare sâmbătă, la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Mini playback show
Toţi copii talentaţi sunt invitați joi, 26 mai 2011, începând cu ora 18.00, respectiv duminică, 29 mai, începând cu ora 16.00, la Galleria Mall Suceava să-și exprime capabilitățile artistice în cadrul programului “Mini Playback Show”.

Bineînțeles, toţi vor fi premiaţi pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans, playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie, anunţă departamentul de PR din cadrul Galleria Mall Suceava.

Așadar, vedetele familiei dvs. sunt așteptate în fiecare duminică la Galleria Mall Suceava!

Clovnul Bobo s-a întors de la Paris, la Galleria Mall Suceava
În fiecare zi a lunii mai, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întânire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuţii invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!


Intră acum și în grupul de