Initiere gratuita in arta “Origami”, la Galleria Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Galleria Mall Suceava invită sucevenii sâmbătă, 17 septembrie 2011, între orele 13.00 – 14.00, la etajul complexului comercial, acolo unde vor avea ocazia să se iniţieze în tainele artei plierii hârtiei, informează departamentul de PR din cadrul complexului comercial.

“Unii au considerat origami ca un simplu joc, dar cei mai mulţi îl socotesc artă, datorită posibilităţii de a reprezenta în mod creator şi realist diferite subiecte.

Adevărata frumuseţe a artei origami este simplitatea care constă în abilitatea de a exprima caracteristicile esenţiale ale obiectelor, urmărindu-se simplificarea formelor spre limitele cele mai pure”, sunt de părere reprezentanţii Galleria Mall.

La Galleria Mall Suceava se joacă piesa “Albă ca zăpada”

Ansamblul Artistic Profesionist “Ciprian Porumbescu” va prezenta sâmbătă, 17 septembrie 2011, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Alba ca zăpada”, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii PR din cadrul complexului comercial.

Potrivit sursei menţionate, din distribuţie vor face parte actorii: Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică.

Accesul este gratuit!

“După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării”, asigură organizatorii.

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava invită copii, în fiecare zi a lunii septembrie, de luni până vineri, la “Lecții de dans gratuite pentru copii” (quick step, rumba, latino, slow fox, samba, tango, vals sau cha cha ), informează reprezentanţii complexului comercial.

“Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!”, sunt de părere organizatorii.

Lecțiile de dans sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

Clovnul Bobo s-a întors de la Paris!

În fiecare zi a lunii septembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întâlnire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activităţi de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Mall Suceava!


Intră acum și în grupul de