La Casa de Cultura din Suceava, se joaca spectacolul „Ivan Turbinca”


Intră acum și în grupul de

Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoşani vor susţine în data de 13 martie 2012, de la ora 18.00, respectiv în data de 14 martie, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură din Suceava, spectacolul „Ivan Turbincă”, după Ion Creangă, un spectacol de Ion Sapdaru, coregrafia Victoria Bucun, scenografia Mihai Pastramagiu, se arată într-un comunicat de presă remis de Viorel Brînză, reprezentant al instituţiei sucevene.

Potrivit aceleiaşi surse, spectacolul poartă amprenta lui Ion Sapdaru, coregrafia este realizată de Victoria Bucun, iar scenografia de Mihai Pastramagiu.

Din distribuţie fac parte actorii: Andreea Moţcu, Gina Pătraşcu, Petronela Duşa, Silvia Rusan, Maria Frunză, Bogdan Horga, Florin Aioaniţoaiei, Gheorghe Frunză, Bogdan Muncaciu, Mihai Donţu, Sorin Ciofu, Ciprian Tabacaru şi Eduard Sandu.

Biletele costă 20 de lei (10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură din Suceava – intrare B, etaj 1 sau de la difuzorii din şcoli.

Relaţii şi rezervări se pot obţine la numărul de telefon: 0230/523.718


Intră acum și în grupul de