„Conferintele Bibliotecii” revin la Suceava, cu scriitorul MARIUS IANUS. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

O nouă ediţie a programului Conferinţele Bibliotecii, iniţiat în anul integrării României în Uniunea Europeană de scriitoarea Angela Furtună, va avea loc la Biblioteca Bucovinei „I.G.Sbiera”, miercuri, 14 martie 2012, de la ora 16.00, avându-l ca invitat special pe scriitorul Marius IANUŞ. El va conferenţia pe tema De la fracturism la Dumnezeu , informează într-un comunicat de presă Angela Furtună.

Potrivit acesteia, evenimentul va avea loc cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava, sub auspiciile Festivalului francofon Primăvara Poeţilor – 14e Printemps des Poètes şi va avea ca loc de desfăşurare Sala de Arte a Bibliotecii Bucovinei.

„Cu aceeaşi ocazie, va fi lansată şi cea mai recentă carte a lui Marius IANUŞ, intitulată << O noapte şi o dimineaţă >>, Ed. Garafina, 2011. Autorul va oferi o lectură publică şi autografe. Publicul doritor va putea continua, în aceeaşi seară, întâlnirile de poezie şi în spaţiul neconvenţional din clubul << La Fierărie >>, după ora 20.00 a aceleiaşi zile”, se arată în document.

“Pentru poezia română contemporană, Marius IANUŞ este un nume remarcabil, dovada fiind referinţele de marcă ale criticii care contează. Tânărul scriitor este un produs al excelenţei literaturii române contemporane”, transmite scriitoarea Angela Furtună în comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de