VILLARTE deschide în Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

COMUNICAT DE PRESA

Vineri, 21 septembrie 2012, are loc inaugurarea unui nou magazin VILLARTE în Shopping City Suceava, situat vis-a-vis de intrarea în hypermarketul Carrefour. Clienţii vor beneficia până pe 15 octombrie 2012 de o promoţie de „Bun venit” de 10% reducere la toate produsele din magazin.

Brandul românesc VILLARTE a fost creat în jurul conceptului de magazin elegant şi modern dedicat celor pasionaţi de arta mesei şi a casei, cărora le oferim produsele unor producători europeni cu lungă tradiţie în domeniu, sub mărci de renume precum: Bohemia, Thun, Nachtmann, Preciosa, Picard&Wielputz etc.
Clienţii suceveni vor găsi aici produse practice şi inovative necesare în orice bucătărie, precum cuţite ceramice, râşnite automate, tigăi cu inveliş ceramic, dar şi elementele necesare aranjării unei mese festive, cum ar fi servicii de porţelan fin, pahare din cristal de Bohemia şi Bavaria, corpuri de iluminat din cristal, tacâmurii din inox de cea mai bună calitate şi chiar tacâmuri din argint masiv.

„Avem convingerea că sucevenii vor găsi în magazinul VILLARTE din Shopping City Suceava, locul ideal de unde să-şi cumpere produse utile şi elegante pentru casă, precum şi locul unde vor găsi o multitudine de idei pentru cadouri rafinate, indiferent de buget. Produsele noastre au avantajul preţurilor de importator direct, iar paleta de alegeri în vederea unui cadou pleacă de la 20 – 30 lei până la valori mai mari în cazul cadourilor pentru ocazii speciale – seturi de portelan de peste 40 de piese sau seturi de tacâmuri pentru nunţi sau aniversări etc.”, Ilinca Bălteanu – director de marketing VILLARTE.

Pe lângă promoţia de „Bun venit” de 10% reducere la toate produsele din magazin, clienţii pot intra în programul de fidelitate VILLARTE în urma achiziţionării de produse, în anumite condiţii specificate în regulamentul programului de fidelizare. Cardurile de fidelitate VILLARTE oferă clienţilor fideli reduceri semnificative pe viaţă, la toate produsele din magazin.

Brandul românesc, fondat în 2011, VILLARTE – „arta casei” – are în momentul de faţă 6 magazine deschise în 4 oraşe mari din România : Iaşi, Bucureşti, Constanţa şi Suceava iar în luna octombrie se va deschide un al şaptelea magazin în Sibiu.


Intră acum și în grupul de