Traficant de tigari prins de politisti cu marfa de peste 260 de milioane de lei vechi in masina cu care se deplasa


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani, din municipiul Roman, judeţul Neamţ, a ajuns în arestul IPJ Suceava, după ce organele de poliţie l-au prins cu marfă de peste 260 de milioane de lei vechi.

Din datele puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, totul a început miercuri seară, puţin după orele 21:00, când o patrulă din cadrul Postului de Poliție Marginea, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei, a identificat pe DC Pomohăceni, un autoturism care circula pe direcția Marginea-Solca.

“Autovehiculul s-a deplasat inițial pe DN 2E, din direcţia Rădăuți spre orașul Solca, dar la vederea echipajului de poliţie care executa un filtru rutier și cu care urma să se intersecteze, conducătorul auto a întors și a demarat pe DC Pomohăceni”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Imediat, poliţiştii au plecat în urmărirea maşinii şi după o cursă de aproape 3 kilometri, în dreptul unui imobil, situat pe DC Pomohăceni, fugarul a intrat pe o uliță înfundată, fiind nevoit să oprească, apoi a fost imobilizat și condus la sediul postului de poliție.

“Procedându-se la verificarea autoturismului, în interior au fost găsite un număr de 2.660 pachete de ţigări provenite din Ucraina, pentru care conducătorul auto nu poseda documente legale de provenienţă sau transport, în valoare de aproape 27.000 de lei”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „contrabandă”, tânărul fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie urmând să fie prezantat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de