„Sarmalele Reci”, pe scena din Talcioc Cultural din Suceava


Intră acum și în grupul de

Talcioc Cultural din Suceava va găzdui vineri, 15 februarie 2013, de la ora 22.00, un concert susţinut de una dintre cele mai originale trupe de rock din ţară, Sarmalele Reci, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii pub-ului sucevean. Potrivit acestora, concertul este primul din seria evenimentelor care celebrează 20 de ani de muzică marca Sarmalele Reci.

Concertul va fi un bun prilej pentru iubitorii muzicii de calitate din Suceava de a se reîntâlni cu una dintre cele mai apreciate trupe rock din România, de a asculta și fredona piese care au scris istorie.

Sarmalele Reci

“În 2013 se împlinesc 20 de ani de când Zoltán András (voce, clape) și Emil Viciu (chitară), alături de textierul Florin Dumitrescu și alți muzicieni, formau trupa Sarmalele Reci. La vremea respectivă, trupa s-a impus rapid, pe o piață muzicală aflată în căutarea unui nou suflu. Prospețimea, rock-ul contestatar și versurile inspirate, încărcate de un umor clasic românesc, au reprezentat principalele coordonate ale succesului, numărul fanilor crescând de la un an la altul. Două decenii, nouă albume și câteva premii mai târziu, Sarmalele Reci continuă să cânte și să încânte publicul din toată țara, dar și să facă haz de necaz privind problemele societăţii. Piese precum << Țara te vrea prost >> , << Gașca de la bloc >> , << Maniac >> , << Adrian Băsescu >> , << La televizor >>  ș.a. sunt în continuare de actualitate.

Actuala componență a trupei Sarmalele Reci îi găsește alături pe: Zoltán András (voce), Emil Viciu (chitară), Lászlo Micea Horváth (clape), Vladimir Săteanu (chitară bas) şi  Gabriel Drăgan (tobe)”, arată organizatorii.

Preţul unui bilet de intrare este de 20 de lei, indiferent de locul în sală.

Toate biletele se pot achiziționa din rețeaua EVENTIM:  magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Cărtureşti, dar şi din mediul online, pe www.eventim.ro.

Rezervările se fac la numărul de telefon 0755/222.880, cu precizarea că se vor ocupa locurile începând cu cele din fața scenei, în funcție de locurile disponibile în partea de jos, doar pe baza biletelor achiziționate (a codurilor unice de pe acestea). „Achiziționarea biletelor nu presupune automat locuri rezervate în sală”, transmit gazdele evenimentului.


Intră acum și în grupul de