Bogdan Mogos si-a lansat propriul site. Detalii aici!


Intră acum și în grupul de

Suceveanul Bogdan Mogoş care studiază la Colegiul de Artă şi Design Central “Saint Martin” din Londra şi-a lansat, la începutul acestei luni, propria platformă online, bogdanmogoş.com, prin intermediul căruia îşi oferă serviciile de consultant de imagine şi stilist de modă.

Practic, site-ul se adresează persoanelor care doresc să aibă cele mai în vogă ţinute, accesorii, produse de înfrumuseţare pentru femei şi bărbaţi (produse care nu sunt testate pe animale, produse bio), cele mai bine vândute reviste de modă din lume, lucruri unicat şi obiecte apărute în ediţii limitate. Aici intervine Bogdan, care se pune întru totul la dispoziţia clienţilor, garantând că le poate face rost de lucrurile mult râvnite.

Bogdan Mogos2

„Mă adresez oamenilor care au o potenţă financiară puţin mai sus decât cea medie, celor care apreciază arta, care ştiu ce vor în domeniul imagine. Site-ul este unul general, în care mă mulez după cerinţele clientului. Mă bazez pe tot ce înseamnă lifestyle. Mă pot ocupa de imaginea oamenilor, de styling, sau pot fi personal shopper. Pot călători oriunde în lume şi pot face rost de cele mai noi produse lansate, chiar şi în ediţie limitată”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Bogdan Mogoş.

Tânărul a subliniat faptul că oamenii îi pot cere, totodată, şi sfaturi în ceea ce priveşte achiziţionarea cadoului potrivit, dar şi ponturi pentru a cumpăra cele mai bune produse. „Cu alte cuvinte, în cazul în care clienţii mei doresc să consume o cafea calitativă, cu mult peste ceea ce se găseşte în România, eu le pot trimite acest produs. De asemenea, le pot recomanda parfumul potrivit grupei lor de sânge şi le pot face rost de lucruri unicat din magazinele în care << doar cei care merită intră >> ”, asigură Bogdan Mogoş.

Pentru a întări afirmaţiile de mai sus, Bogdan a enumerat o parte dintre colaboratorii săi, nume cu rezonanţă în lumea modei şi a bunului gust, precum: Andreea Bădală, Carmen Cherches, Diana Flore, George Hojbotă, Laura Vărgălui ş.a.

Totodată tânărul a spus că îi poate găsi pe acei oameni care nu sunt comerciali, nu sunt cunoscuţi, dar care fac nişte lucruri excepţionale, haine, accesorii etc. „Bineînţeles, cumpărăturile le fac în funcţie de bugetul omului. De obicei, iau piese pe care le poţi purta la diferite evenimente, pe care le poţi combina eficient. Este foarte important să ai o atitudine adecvată ţinutei pe care o porţi şi să te simţi foarte bine în pielea ta”, a transmis Mogoş.

Persoanele interesate de serviciile oferite de stilistul sucevean, stabilit în acest moment la Londra, pot lua legătura online cu el prin intermediul site-ului bogdanmogoş.com.

În viitorul apropiat, tânărul doreşte să îşi deschidă în Bucureşti un magazin cu articole vestimentare vintage şi produse cosmetice care se găsesc în ediţie limitată.

Pentru a afla mai multe informaţii despre Bogdan Mogoş şi despre activităţile pe care le desfăşoară în afara ţării, vă invităm să citiţi următorul articol: https://www.newsbucovina.ro/exclusiv/65354/suceveanul-bogdan-mogos-lucreaza-in-magazinul-londonez-atelier-mayer-care-imbraca-cele-mai-in-voga-celebritati

 


Intră acum și în grupul de