Targ de Arta si Antichitati, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

image014În aşteptarea primăverii, Iulius Mall Suceava îi invită pe suceveni să participe la evenimentele dedicate sărbătorilor prin care debutează luna martie. Pe agenda din această săptămână a îndrăgitei destinaţii de cumpărături se află momente artistice ce vestesc anotimpul verde, târguri de handmade şi antichităţi, competiţii sportive şi nenumărate activităţi pentru prichindei.

Până pe 28 februarie 2013, Iulius Mall găzduieşte Târgul de Handmade. Parterul Iulius Mall va fi invadat de artiştii suceveni care îşi vor demonstra măiestria prin bijuterii, mărţişoare şi decoraţiuni lucrate cu migală, care atrag prin originalitate. Clienţii Iulius Mall vor fi ademeniţi cu obiecte inedite, ideale pentru a fi dăruite apropiaţilor sau pentru a completa colecţiile personale.

Pe 28 februarie, Iulius Mall şi Intersport lansează o invitaţie la sport. Între orele 12.00 şi 18.00, pasionaţii de tenis de masă sunt aşteptaţi să se întreacă în cadrul competiţiei de ping pong. Cei mai iscusiţi tineri vor avea posibilitatea de a câştiga unul din cele 3 vouchere oferite de Intersport, în valoare totală de 600 de lei.

image012De Mărţişor, sucevenilor le vor fi oferite simboluri ale primăverii din partea Iulius Mall. În plus, de la ora 18.00, clienţii mall-ului vor putea participa la un spectacol aparte dedicat primei zile din anotimpul verde. „Să trezim primăvara din noi!” este un eveniment caritabil organizat de Asociaţia Multicare şi Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, care va cuprinde un târg handmade cu obiecte realizate de elevi şi momente artistice susţinute de Ansamblul „Ciutura” din Brăieşti, Ilie Muntean, grupul folk „ Simbol”, grupul coral „Crescendo” şi Lucian Dragotă.

Sâmbătă, 2 martie, bucovinenii vor avea „Surprize de Mărţişor”. De la ora 16.00, talentaţii elevi de la Palatul Copiilor vor încânta publicul din Iulius Mall cu prezentări de modă şi momente de dans modern.

image013De pe 1 martie până pe 3 martie, la parterul Iulius Mall vor fi expuse cele mai rafinate şi elegante articole înnobilate de patina timpului. Piese de colecţie a căror valoare a sporit odată cu vechimea lor vor putea fi admirate şi achiziţionate în cadrul Târgului Colecţionarilor. Pasionaţii de artă şi istorie vor descoperi piese de mobilier, tablouri, bijuterii, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, cărţi, argintărie, sticlărie, porţelanuri şi alte mărturii ale trecutului învăluite în mister.
Şi pentru prichindei săptămâna se anunţă una bogată în evenimente. Luni, miercuri şi vineri sunt zile cu dans la Iulius Mall. De la ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, copiii vor lua lecţii gratuite de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

Miercuri, 27 februarie, de la ora 18.00, copiii sunt aşteptaţi la „Serile de Poveşti la Cărtureşti”, iar sâmbătă, 2 martie, de la ora 12.00, creativitatea năzdrăvanilor va fi dezvoltată prin atelierele de creaţie organizate la Kidsland.

Duminică, 3 martie, de la ora 12.00, ştrengarii vor fi spectatorii unui spectacol animat prezentat de talentaţii artişti ai Teatrului de Păpuşi „Puppet”.

Iulius Mall îi aşteaptă pe bucovineni să se bucure de evenimentele dedicate începutului primăverii şi să aleagă daruri inspirate pentru persoanele dragi din viaţa lor!

Departament PR


Intră acum și în grupul de