Expozitia „CONCRET si IMAGINAR”, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

concret si imaginarComunicat de presă – evenimentele lunii Aprilie, la Shopping City Suceava

Filiala Suceava a Uniunii Artiştilor Plastici din România vă invită să vizitaţi expozitia “CONCRET şi IMAGINAR”, găzduită la City Gallery din incinta Shopping City Suceava. Membrii filialei artistice au expus pictură, grafică şi arte decorative. Expoziţia rămâne deschisă toată luna Aprilie.

Preselecţie FRESH FACES ROMANIA 2013

Caravana Fresh Faces Romania promovează un concurs de modeling internaţional şi ajunge în data de 7 aprilie 2013, la ora 16.30, la City Gallery din incinta Shopping City Suceava. Caravana ajunge în nu mai puţin de 30 de oraşe din toate zonele ţării.

Caravana Fresh Faces Romania invită atât fetele, cât şi băieţii care îşi doresc o carieră în modeling, la preselecţia din Shopping City Suceava. Condiţii de participare:  fetele trebuie să aibă peste 13 ani şi peste 1,72 m, iar băieţii trebuie să aibă peste 16 ani şi peste 1,82 m.

Premiul cel mare este un contract de modeling în valoare de 100.000 de euro cu celebre agenţii de modeling din New York, Paris şi Milano, prin MRA Models. Câştigătorii vor participa la finala mondială din Spania.

Preselecţiile sunt castinguri tehnice, fără public, sub forma unor interviuri. Nu se percep taxe de preselectie şi/sau pregătire.

Expoziţia Chinologică Naţională

Asociaţia Chinologică a Judeţului Suceava – filială teritorială a Asociaţiei Chinologice Române, în parteneriat cu Shopping City Suceava, organizează în data de 20 aprilie 2013  (sâmbătă) şi 21 aprilie (duminică), Expoziţia Chinologică Naţională, ce se va desfăşura în parcarea Shopping City Suceava.

La CUPA BUCOVINA 2013 sunt asteptaţi să concureze câini din peste 50 de rase, care vor fi evaluaţi de un corp de arbitri internaţionali din România şi Republica Ucraina.

Dreptul de montă pentru câinii de rasă facilitează obţinerea certificatelor de origine ale descendenţilor (puilor) şi înregistrarea în circuitul chinologic naţional, unica opţiune responsabilă şi durabilă pentru reducerea numărului de câini metişi şi fără stăpân.

Înscrierea candidaţilor se poate face până la data limită 15 aprilie 2013, doar online, pe site-ul Asociaţiei Chinologice a Judeţului Suceava.

Pentru detalii privind înscrierea, consultaţi site-ul Asociaţiei Chinologice a Judeţului Suceava, secţiunea CAC 2013 Cupa Bucovina www.achsuceava.ro.

a1Program gratuit pentru persoanele de varsta a treia. Învaţă tainele calculatorului!

Orice persoană cu vârsta de peste 50 de ani poate avea acum acces gratuit la programul “Silver Surfer”, care îi invaţă pe adulţi să utilizeze calculatorul și internetul. Programul se va desfăşura până în data de 30 aprilie, la sala Internet Point din incinta Shopping City Suceava, vis-à-vis de magazinul Takko Fashion.

Cursurile sunt programate vinerea şi sâmbăta, între orele 11:00 – 13:00 şi vor începe cu noțiuni de bază privind calculatorul și utilizarea acestuia, ajungând până la învățarea modului în care se navighează pe internet. Participanţii vor învăța să îşi creeze și să folosească un cont de e-mail, să caute informații pe Google, să trimită o felicitare electronică şi să își poată contacta prietenii sau familia prin intermediul Facebook sau Skype.

Cursurile sunt oferite de Shopping City Suceava.

SV_MiniCinema_FBPostWeekend-uri cu filme gratuite!

Începând cu weekend-ul  6 -7 aprilie, până în perioada 11 – 12 mai, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 11.00, copiii sunt asteptaţi cu filme de animaţie în care apar cele mai îndrăgite personaje, toate dublate în limba română. Proiecţiile vor avea loc în sala City Gallery, care are o capacitate de peste 100 de locuri. Intrarea este liberă atât pentru adulţi, cât şi pentru cei mici.

Sâmbătă 30 martie 2013, de la ora 11:00 şi duminică, 31 martie, de la aceeaşi oră, cei mici vor putea urmări  filmul “Alice în ţara minunilor”.

Anca Ciutac

Marketing Specialist


Intră acum și în grupul de